Ciderbar

Ciderbar

Hver fredag

Hver fredag fra 16:30 – 24:00, omdanner vi Café Voulez Vous til en ciderbar, hvor du kan smage alverdens cider. Fransk cider, engelsk cider, spansk cider, italiensk cider og dansk cider – vi har det hele. På kortet har vi mere end 25 forskellige cidere: søde franske, tørre engelske, syrlige spanske, læskende italienske og spændende danske. Vi har æblecider, pærecider, og franske specialiteter som Pommeau og Calvados, og ikke mindst ciderbarens helt egen cocktails.

Larsbjørnsstræde 20,
1457 København K
Fredag
16.30-24.00

Rigtig cider

Ciderbaren er endnu tiltag i kampen for udbredelse af god cider i Denmark. Mange forbinder cider med noget unaturligt sødt. Vi har sød cider, men hvor sødmen kommer fra æblerne, vi har også vildgæret naturcider, der smager af den stald den er brygget i. Cider har en fantastisk diversitet, og det er det, vi gerne vil vise på ciderbaren. Derfor byder vi også på Tour de Cider, hvor man kan smage på fem forskellige cidere til en overkommelig pris. Eller en Tour de Force, hvor vi åbner op for de helt vilde flasker.

Vi har et bredt udvalg, og oftest en flaske under baren, der ikke er på kortet, så kom op i baren og snak med os. Vi er helt sikre på, at vi kan finde en cider til netop dig!

Cider & Mad

På ciderbaren kan vi også byde på mad til de sultne og snacklystne. De gode kokke fra café Voulez Vous holder køkkenet åbent og servere franske specialiteter som tarte flambé, quiche og boeuf bourguignon.

køb cider med hjem

Vi holder kun åbent om fredagen, men vi har selvfølgelig en fuld forståelse for, at I også har lyst til at drikke cider lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Derfor sælger vi også flasker til at tage med hjem, og du skal kun betale halvdelen for dem.

Klik på ikonet for at se menuen på Ciderbar