CiderRevolution

Rigtig cider til folket

Man kan diskutere, hvem eller hvad der har været udsat for det største karaktermord i Danmark. Man kan også lade være og bare acceptere, at det er cideren. Nogle bryggerier fandt ud af, at man kunne hælde juice på en flaske, tilsætte vand koncentrat, alkohol og en masse tilsætningsstoffer og kalde det for cider. Men cider, det kan man ikke just kalde det.

Vi vil gerne introducere rigtig cider til danskerne. Det skal være slut med dårlig cider i Danmark. Vi skal have en sund ciderkultur.  Det er afgørende for os, at de cidere, vi sælger er velsmagende af høj kvalitet og lavet på naturens præmisser.

“CiderRevolution handler om at åbne danskernes øjne for ægte velproduceret cider, som intet har med sødt sodavandssprøjt at gøre”

Som mange andre gode ting, kom idéen til CiderRevolution til en fest i sommeren 2016. Vi er to kollegievenner, der har fået øjnene op for rigtig cider ved studieopold i udlandet. Paw faldt for rigtig cider i Frankrig og for Kristoffer skete det i England. Samtidig lærte vi, at der går tonsvis af gode danske æbler til spilde hvert eneste år. 

Det fik os til at starte CiderRevolution.

Derfor lånte vi Kristoffers forældres bil og fyldte den med cider fra Normandiet og Bretagne. Vi fik hurtigt gjort kål på de første kasser, så vi bestilte to paller hjem. Når man kun har et kollegieværelse på 14 m2 fylder to paller cider ret meget, men problemet blev løst ved at løfte Kristoffers seng oven på ciderne. Det var dog alt besværet værd, eftersom vi, som det nok eneste kollegieværelse i Danmark, er i besiddelse af en smiley fra fødevarestyrelsen. Næste gang er det elite-smileyen.

Vi har siden da udvidet virksomheden ved at have åbnet Danmarks første cider-popup-bar og vi afholder desuden også smagninger for virksomheder og private. Nu har vi fået gang i vores helt egen produktion af lækre og fyldige cidere.

Vær en del af CiderRevolutionen og køb rigtig cider i Danmark.