Smagninger

SMAGNINGER

Vil du blive klogere på Cider?

Hvem holder vi smagninger for?

Vi laver cidersmagning for alle. Til dig der aldrig har smagt rigtig cider, til dig der er velbevandret i ciderens verden, eller til dig midt imellem. Vi tilrettelægger smagningen, så alle får mest muligt ud af det.

Vi skræddersyer et program efter jeres behov og kan lave alt fra en hurtig smagning på en time til en mere omfattende smagning med flere cidere. Prisen afhænger af, hvor mange forskellige cidere vi tager med og jeres behov. En smagning med ca. 4 cidere af en varighed på halvanden time koster 150kr. pr. mand. En smagning med 7 cidere (+ lidt ekstra) koster 250kr. pr. mand.

Smagninger for private og virksomheder

Vi afholder cidersmagninger for virksomheder og private. Vi medbringer 4-7 forskellige cidere, primært franske, og guider jer gennem cideruniverset. Udover at fortælle om de enkelte cidere, vil vil fortælle om ciderens historie og hvordan man laver cider. Vi har primært fokus på fransk cider, men vi kan også tage også lidt andet cider og æblespecialiteter med til smagningerne. En cidersmagning tager typisk mellem halvanden og 2,5 time, afhængigt af jeres ønsker.

eller ring til os – Kristoffer på 26365896 eller Paw på 27587940