Smagninger

Cidersmagninger

Hvem holder vi cidersmagninger for?

Vi laver cidersmagninger for alle. Til dig der aldrig har smagt rigtig cider, til dig der er velbevandret i ciderens verden, eller til dig midt imellem. Vi tilrettelægger smagningen, så alle får mest muligt ud af det.

Vi afholder cidersmagninger for både virksomheder og private.

Skræddersyet program

Vi skræddersyer et program efter jeres behov og kan lave alt fra en hurtig smagning på en time til en mere omfattende smagning med flere cidere. Prisen afhænger af, hvor mange forskellige cidere vi tager med og jeres behov.

Vi medbringer 5-8 forskellige cidere, primært franske, og guider jer gennem cideruniverset. Udover at fortælle om de enkelte cidere, vil vi fortælle om ciderens historie og hvordan man laver cider. Vi har primært fokus på fransk cider, men vi kan også tage andre cidere og æblespecialiteter med til smagningerne. En cidersmagning tager typisk mellem 1,5 og 2,5 time, afhængigt af jeres ønsker.

En smagning med 5 cidere af en varighed på en time koster 150 kr. pr. deltager. En smagning med 8 cidere (+ lidt ekstra) koster 250 kr. pr. deltager. Kontakt os for at høre mere.