Cidersmagning

Cidersmagning

Cidersmagning for dig, dine venner eller kollegaer

Vi  afholder cidersmagninger for alle. Til dig der aldrig har smagt rigtig cider, til dig der er velbevandret i ciderens verden, eller til dig midt imellem. For dig og dine venner og/eller kollegaer. 

En cidersmagning koster mellem 250 kr – 350 kr.  og kan både være fysisk hos os i vores butik, på din arbejdsplads eller i din have. Eller VIRTUELT over Skype eller Zoom. Smagningen tager som udgangspunkt ca. 1,5 time, og vi fortæller, smager og guider jer gennem det fantastiske ciderunivers. Min. 14 personer.

Vi lover, at det ikke skuffer, og at folk bliver positivt overraskede og udfordret på deres forståelse af cider. Det er til og med nemt. skriv til os: kontakt@ciderrevolution.dk eller ring til Kristoffer på 26365896. Vi kan sætte en smagning op med 3 dages varsel, hvis ciderne skal sendes!)

Hvis du gerne vil deltage i en cidersmagning afholder vi dem løbende. Du kan købe billetter nederst på webshoppen her

Prisen er ekslusiv moms for virksomheder.

Europæiske cidere

Virtuelt

Hvis du leder efter et socialt arrangement under Corona, kan vi hjælpe med en digital smagning. Vi pakker og sender ciderne direkte til dig eller din virksomhed, og så mødes vi bare online i stedet.

Måden det foregår på er, at vi sender en smagekasse direkte hjem til dig med 5-8 forskellige cidere – der så kan nydes sammen – hver for sig. Vi vil så fortælle en masse om cider, gæring, traditioner og selvfølgelig guide jer gennem ciderne, vi skal drikke på aftenen. Der vil både være fransk, spansk og dansk cider, så vi vil komme godt rundt i ciderens verden. 

Vi har senest lavet en virtuel cidersmagning for Klimaministeriet og Vertica AS, som vi har fået rigtig god respons på. 

Og og og, vi tilrettelægger smagningen, så alle får mest muligt ud af det, så sig til, hvis der er gode ideer eller særlige hensyn. 

Ciderrevolution

Om os og cidersmagning

For at udbrede kendskabet til cider, laver vi cidersmagninger for private og virksomheder. Vi har leveret cider til nogle af de bedste restauranter, bl.a. Frederiksminde, samt flere populære ølbarer. Rigtig cider er 100% ren gæret æble- eller pæremost og svarer til vin i fremstillingsprocessen, og er alt andet end sukkersødt alkoholsaftevand. Det vil vi gerne vise.

Vi lover, at det ikke skuffer, og at folk bliver positivt overraskede og udfordret på deres forståelse af cider.

Vi kæmper for at udbrede rigtig cider i Danmark og vi er medarrangører af DM i amatørcider. Derudover har vi deltaget et par gange i radioprogrammet på Radio24/7 “Croque Monsiuer”, samt talt om cider bl.a. i Politikens madmagasin og Euroman: www.euroman.dk/gastro/her-er-alt-du-skal-vide-om-cider

"Vi havde stor succes med virtuel cidersmagning fra Ciderrevolution. Super serviceorienterede folk, som var meget lydhør overfor vores ønsker og formidlede engageret i en uformel tone, hvilket havde en bred appel. Klar anbefaling herfra."

David
Personaleforeningen i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Feedback fra tidligere smagninger

"Cider efter cider(!) blev vi klogere og gladere mennesker takket være Ciderrevolution, der både var underholdende og meget vidende cidervært. Det var mildest talt en kanon (smags)oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der skal lave noget genialt socialt i teamet eller med vennerne."
Sophie
Stor dansk energivirksomhed
"Cidersmagningen hos Ciderrevolution var en øjenåbner. Det var meget varierede produkter, som kunne bruges i flere sammenhænge end vi havde forventet. Smagningen blev afholdt af en passioneret og vidende oplægsholder, alene af de grunde var smagningen meget interessant, derudover var han humoristisk og en god formidler."
Frank
Ferring Gourmetklub
Scroll to Top