Cidersmagning

Cidersmagning

Cidersmagning for dig, dine venner eller kollegaer

Vi  afholder cidersmagninger for alle. Til dig der aldrig har smagt rigtig cider, til dig der er velbevandret i ciderens verden, eller til dig midt imellem. For dig og dine venner og/eller kollegaer. 

En cidersmagning koster mellem 250 kr – 350 kr.  og kan både være fysisk hos os i vores butik, på din arbejdsplads eller i din have. Eller VIRTUELT over Skype eller Zoom. Smagningen tager som udgangspunkt ca. 1,5 time, og vi fortæller, smager og guider jer gennem det fantastiske ciderunivers. Min. 14 personer.

Vi lover, at det ikke skuffer, og at folk bliver positivt overraskede og udfordret på deres forståelse af cider. Det er til og med nemt, skriv til os: [email protected] eller ring til Kristoffer på 26365896 eller Paw 27587940. Vi kan sætte en smagning op på nulkommadut (3 dages varsel, hvis ciderne skal sendes!)

Europæiske cidere

Virtuelt

Hvis du leder efter et socialt arrangement under Corona, kan vi hjælpe med en digital smagning. Vi pakker og sender ciderne direkte til dig eller din virksomhed, og så mødes vi bare online i stedet.

Måden det foregår på er, at vi sender en smagekasse direkte hjem til dig med 5-8 forskellige cidere – der så kan nydes sammen – hver for sig. Vi vil så fortælle en masse om cider, gæring, traditioner og selvfølgelig guide jer gennem ciderne, vi skal drikke på aftenen. Der vil både være fransk, spansk og dansk cider, så vi vil komme godt rundt i ciderens verden. 

Vi har senest lavet en virtuel cidersmagning for Klimaministeriet og Vertica AS, som vi har fået rigtig god respons på. 

Og og og, vi tilrettelægger smagningen, så alle får mest muligt ud af det, så sig til, hvis der er gode ideer eller særlige hensyn. 

Ciderrevolution

Om os og cidersmagning

For at udbrede kendskabet til cider, laver vi cidersmagninger for private og virksomheder. Vi har leveret cider til nogle af de bedste restauranter, bl.a. Frederiksminde, samt flere populære ølbarer. Rigtig cider er 100% ren gæret æble- eller pæremost og svarer til vin i fremstillingsprocessen, og er alt andet end sukkersødt alkoholsaftevand. Det vil vi gerne vise.

Vi lover, at det ikke skuffer, og at folk bliver positivt overraskede og udfordret på deres forståelse af cider.

Vi kæmper for at udbrede rigtig cider i Danmark og vi er medarrangører af DM i amatørcider. Derudover har vi deltaget et par gange i radioprogrammet på Radio24/7 “Croque Monsiuer”, samt talt om cider bl.a. i Politikens madmagasin og Euroman: www.euroman.dk/gastro/her-er-alt-du-skal-vide-om-cider

Feedback fra tidligere smagninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Scroll to Top