Cidersmagning

Cidersmagninger

Cidersmagninger for virksomheder og for private

Vi oplever en stor interesse for vores cidersmagninger. Både de digitale smagninger og de fysiske. Måske fordi folk allerede har prøvet en vinsmagning, ølsmagning eller romsmagning, eller måske fordi folk gerne vil lære mere om rigtig cider. 

Uanset grunden laver vi  cidersmagninger for alle. Til dig der aldrig har smagt rigtig cider, til dig der er velbevandret i ciderens verden, eller til dig midt imellem. 

Hvis du leder efter et socialt arrangement under Corona, kan vi hjælpe med en digital smagning. Vi pakker og sender ciderne hjem til privaten, og så mødes vi bare online i stedet

Vi tilrettelægger smagningen, så alle får mest muligt ud af det.

smagningen

Normalt starter en smagning med, at I får en lille introduktion til hvordan smagssansen fungerer, så i får mest ud af smagningen. Herefter får I lov til at smage på meget forskellige cidere og høre historierne bag. 

Eftersom vi både laver vores egen cider og importerer nogle af de bedste fra udlandet, kan I virkelig få lov til at smage den store smagsdiversitet rigtig cider dækker over. Der er nemlig stor forskel på cider fra Danmark, Frankrig, England osv. 

Vi har holdt cidersmagninger for store som små virksomheder, vi har holdt cidersmagninger for grupper af venner, for herre og kvindepolterabender, og endda for 25 svenske herre på tur i København, så vi kan klare lidt og hvert.

Skræddersyet Cidersmagning​

Vi skræddersyer en cidersmagning efter jeres behov og kan lave alt fra en hurtig smagning på en time til en mere omfattende smagning med flere cidere. Prisen afhænger af, hvor mange forskellige cidere vi tager med og jeres behov.

Vi medbringer 5-8 forskellige cidere, og guider jer gennem cideruniverset. Udover at fortælle om de enkelte cidere, vil vi fortælle om ciderens historie og hvordan man laver cider. Vi ønsker at give jer et så stort indblik i ciderens verden som muligt. 

Derfor vil I som ofte både få dansk cider, fransk cider og engelsk cider. I vil smage pærecider og æblecider, naturcider og cider fra forskellige lande.

Vi har primært fokus på cider, men vi kan også finde på at tage den franske specialitet pommeau til smagningerne. 

En cidersmagning tager typisk mellem en til to timer, afhængigt af jeres ønsker. Vi afholder lejlighedsvist offentlige cidersmagninger. Følg med på vores Facebook, hvor disse vil blive annonceret.

Kontakt os hvis du vil høre mere om priser for cidersmagninger

Scroll to Top