Vejledning 01 LILLE introduktionskasse
Ciderguide til lille INTRODUKTIONSKASSE

Tak fordi du har købt vores
“lille introduktionskasse”.
Du har modtaget 3 forskellige
cidere, som introducerer dig til ciderens fantastiske og
forunderlige verden.
Herunder får du en kort guide til hver enkelt cider, så du får det bedste ud af din nyindkøbte smagsoplevelse. God fornøjelse!
La Révolution du Cidre
• Producent: Cidrerie de Leguer • Område: Bretagne, Frankrig • Vol: 5,5% • Type: Naturlig cider på spiseæbler • Smag: Frisk og frugtig vinøs • Serveringsforslag: God til mad, særligt lette retter f.eks. fisk, salater. • Highlights: Den nye Cuvée fra Cidrerie de Leguer, som vi indtil i år har lavet i et samarbejde, er klar! Cuvéen startede i 2017, hvor vi sammen med Cedric Leguer ville lave en “dansk” cider på franske spiseæbler.
Læs mereSidra Semi Seca
• Producent: Riestra • Område: Asturien, Spanien • Vol: 8% • Type: Halvtør, vinøs, boblende spansk cider • Smag: Grønne æbler og æbleskrald • Serveringsforslag: God som aperitif, til fisk eller lette pasta- og risretter. • Highlights: Boblerne er fremkommet med champagnemetoden, hvor cideren degorgeres og der tilsættes lidt sukker og gær, som giver nogle små fine bobler.
Læs mereDOMFRONT POIRÉ
• Producent: Ferme de Lyonniere • Område: Normandiet, Frankrig • Vol: 4,5% • Type: Relativ tør fransk pærecider • Smag: Frisk, syrlig pære med noter af pomelo og citrus • Serveringsforslag: Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler vi at den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost. • Highlights: Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter, alle vildgærede og 100% naturlige.
LÆS MERE Previous slide
Next slide