Vejledning 01 LILLE introduktionskasse

Ciderguide til lille
INTRODUKTIONSKASSE

Tak fordi du har købt vores
“lille introduktionskasse”.
Du har modtaget 3 forskellige
cidere, som introducerer dig til ciderens fantastiske og
forunderlige verden.

Herunder får du en kort guide til hver enkelt cider, så du får det bedste ud af din nyindkøbte smagsoplevelse. God fornøjelse! 

Brut
Producent: Chateau du Lezergue
Område: Bretagne, Frankrig
Vol: 5%
Type: Klassisk tør fransk cider
Smag: Fantastisk æblesmag med noter af karamel og gæret frugt
Serveringsforslag: Nyd den som den er, eller som alternativ til vin/øl.

Highlights: Cideren er lavet på cidergær og har derfor ikke en kraftig eller skæv gærsmag, som man kender fra de vildgærede slags. En af vores bedste cidere, hvis man er til masser af æblesmag, men samtidig ikke er til de alt for søde cidere.

Læs mere
basandere
Producent: Domaine Bordatto
Område: Baskerlandet, Frankrig
Vol: 6%
Type: Frisk og halvsød
Smag: Syrlige æbler med lemonade-noter
Serveringsforslag: Super som aperitif, men kan også drikkes med ost eller med en frisk dessert.

Highlights: Basandere er lavet af Domaine Bordatto, som ligger i den franske del af Baskerlandet, få kilometer fra den spanske grænse. Cideren er en unik mellemting mellem frisk, vinøs og let bitter spansk og sødmefuld fransk cider.

Læs mere
DOMFRONT POIRÉ
Producent: Ferme de Lyonniere
Område: Normandiet, Frankrig
Vol: 4,5%
Type: Relativ tør fransk pærecider
Smag: Frisk, syrlig pære med noter af pomelo og citrus
Serveringsforslag: Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler vi at den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost.

Highlights: Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter, alle vildgærede og 100% naturlige.

LÆS MERE
Previous
Next

Klar til din næste smagsoplevelse?

Scroll to Top