Vejledning 01 LILLE introduktionskasse

Ciderguide til lille
INTRODUKTIONSKASSE

Tak fordi du har købt vores
“lille introduktionskasse”.
Du har modtaget 3 forskellige
cidere, som introducerer dig til ciderens fantastiske og
forunderlige verden.

Herunder får du en kort guide til hver enkelt cider, så du får det bedste ud af din nyindkøbte smagsoplevelse. God fornøjelse! 

La Révolution du Cidre
Producent: Cidrerie de Leguer
Område: Bretagne, Frankrig
Vol: 5,5%
Type: Naturlig cider på spiseæbler
Smag: Frisk og frugtig vinøs
Serveringsforslag: God til mad, særligt lette retter f.eks. fisk, salater.

Highlights: Den nye Cuvée fra Cidrerie de Leguer, som vi indtil i år har lavet i et samarbejde, er klar! Cuvéen startede i 2017, hvor vi sammen med Cedric Leguer ville lave en “dansk” cider på franske spiseæbler.

Læs mere
Sidra Semi Seca
Producent: Riestra
Område: Asturien, Spanien
Vol: 8%
Type: Halvtør, vinøs, boblende spansk cider
Smag: Grønne æbler og æbleskrald
Serveringsforslag: God som aperitif, til fisk eller lette pasta- og risretter.

Highlights: Boblerne er fremkommet med champagnemetoden, hvor cideren degorgeres og der tilsættes lidt sukker og gær, som giver nogle små fine bobler.

Læs mere
DOMFRONT POIRÉ
Producent: Ferme de Lyonniere
Område: Normandiet, Frankrig
Vol: 4,5%
Type: Relativ tør fransk pærecider
Smag: Frisk, syrlig pære med noter af pomelo og citrus
Serveringsforslag: Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler vi at den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost.

Highlights: Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter, alle vildgærede og 100% naturlige.

LÆS MERE
Previous slide
Next slide

Klar til din næste smagsoplevelse?

Scroll to Top