AUGUST – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Horn Cider, FRIGU*, 2015, 9,0%, 75cl.

Vildgæret og knastør æblecider fremstillet på håndplukkede Bramley og Belle de Boskoop omkring Silkeborg. Den rene æblesmag fra de syrlige vinteræbler og den høje alkoholprocent giver cideren en tør og sprød profil. Efter første flaskegæring er cideren tilsat koldslynget honning, som både bidrager til en fyldig og karamelliseret smag, men også højere alkohol. Cideren er håndlavet, hånddegorgeret og lavet efter champagnemetoden. 

Kupela Sidreria Etxeberria, Aingura, 2020, 5,5%, 75 cl.

2020’eren er lige landet og det er en syrlig smagseksplosion fra Baskerlandet og den bedste cuvée fra Kupela til dato (synes vi). Denne cider er ciderhuset Kupelas Grand Cru og har udover den klassiske spanske syre, en enorm frugtig fylde, og en struktureret og elegant vinøs tørhed og friskhed. Sløve (næsten ingen) bobler kombineret med en flot balance mellem syre, bitterhed og sødme skaber en snorlige, tung og frisk cider, som leder tankerne hen på frugtig orangevin (på druer). Cideren lavet I Astigarraga af lokale baskiske økologiske æbler uden tilsætningsstoffer eller svovl. Opsummeret en moderne og elegant Baskisk vild naturcider.

Chateau de Canon, Cidre Brut, 2020, 6,5%, 75cl.

Nyklassiker, når vi taler tør fransk naturcider.  Enorm fylde og smag af eksotisk frugt, ren gæret most og fuldmodne æbler. Cideren er særlig interessant, hvis man er vild med sur øl/sour beer/lambic, da især eftersmagen har en store ligheder i med disse.  Tør naturcider uden duft af stald. Fungerer godt til lyst kød, som fisk, gris eller kylling. Producenten, Chateau de Canon, ligger i Normandiet og har specialiseret sig i økologisk og naturgæret æblecider. Canon er en meget lille producent med kun 15.000 flasker årligt.

IN CIDER'S CLUB

Cider er velsmagende, naturligt og et håndværk. Vi elsker cider og vi vil gerne lede vejen for en dansk ciderrevolution ved at vise, hvad rigtig cider lavet på naturens præmisser kan. In Cider’s Club er for den nysgerrige cider-, øl- og vininteresserede nørd, der vil prøve det ypperste indenfor rigtig cider. Én gang om måneden modtager du en kasse med 3 unikke cidere fra hele verden. Kan vi samle 50-100 medlemmer, muliggør det en lille avant-garde import af vild cider til klubbens medlemmer. Klubbens medlemmer har også mulighed for at smage med gratis, når vi engang imellem smager os igennem ciderprøver fra Danmark og hele verden. Med andre ord, så er du her i insidernes ciderklub.

I kassen får du 3 nøje udvalgte naturcidere, ofte tørre, og altid vildgærede, ufiltrerede og kun med naturligt forekommende svovl. Det er 100% natur. Vi kender hver af producenterne og køber næsten udelukkende direkte fra dem, og derfor får du den bedste cider til den mest fair pris.

For at fremme dansk ciderkultur og støtte små danske ciderproducenter, forpligter vi os altid til at have minimum én dansk cider i kassen. Vi har nemlig masser af talentfulde danske producenter, så du vil blive introduceret for det bedste danske naturvin, dvs. rigtig dansk cider.

Cider er en blanding af stilarter, geografi, traditioner, kundskaber, eksperimentering og selvfølgelig æble- og pæresorter. Kendskabet til cider i Danmark er dog ikke nærheden af kendskabet til vin og druer, så der er masser af gode grunde til udforske cider sammen med os.

Kassen koster 425 kr. pr. måned og du kan til enhver tid afmelde eller sætte dit abonnement på pause via Min Konto. Synes du prisen lyder høj, tager du fejl. Ciderne er udvalgt særligt til ICC’s medlemmer, de er ekslusive og de bedste fra Danmark og hele Europa. I webshoppen og i vores på butik finder du et mere almindeligt udvalg cider. Du kan læse vores generelle handelsbetingelser, herunder abonnementsvilkår ved at trykke HER 

Tidligere kasser

 
 

JULI – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Nagelsbjerg, Birkerød Wildstyle ’17, 7,5 %, 75cl.

Vildgæret og tør cider lavet udelukkende på vilde æbler fra Birkerød og omegn. Du bliver mødt af en skøn duft af honning og modne gærede æbler. Cideren er tør, men en af Jens Peters (Nagelsbjergs) mere sødmefulde cidere og har en fed gæret karamelliseret smag af danske æbler. Cideren er dog ikke knastør, og har en flot vinøs og let bitter koncentreret smag med noter af troptisk frugt. Jens Peter er manden bag, og stilen er altid tør, ofte knastør, og flaskerne har ofte flere års modning på bagen inden de frigives. Cideren her er naturligt gæret færdig på flaske, Pét nat, og passer perfekt til en varm sommerdag, hvis man er til tør, snorlige, fed dansk naturvin på æbler. Som stort set alt cider her på siden, uden tilsat svovl.

Ferme de L’Yonnière, Domfront Poiré, 2019, 4,5%, 75 cl.

Ferme de L’Yonnière er en af de dygtigste Poiré-producenter i verden. Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter, alle vildgærede og 100% naturlige. Denne Poire, Domfront, rammer fuld plade, hvis man er til vildgæret, frugtig og halvtør pærecider. Duften er floral, hyldeblomst, let gæret natur og masser af pære. Smag af fuldmoden pære med noter af pomelo og citrusfrugt, samt en flot balance mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Poireren er halvtør med 4,5% vol, og er selvfølgelig både med naturlige bobler, gær og ingen tilsætningstoffer, sukker eller svovl. Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler Jerome den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost

Pilton, Pomme Pomme, 2020, 4,8%, 75cl.

Halvtør og naturlig cider lavet på klassisk engelske cideræbler, samt 10% kvæde. Balancerede tanniner og bitterhed, samt en let surhed giver en vinøs duft og smag, som giver mindelser om frugtig orangevin. Det er en fantastisk cider, hvis du er til de lidt skæve cidere, da de 10% kvæde sammen med den halvtørre keeved cider giver en enorm fyldig, næsten tropisk frugt i både duft og smag. Cideren er vildgæret ved kølige temperaturer og samtidig keeved. Keeving er den naturlige proces, hvor gæringsprocessen stoppes før tid og derfor bibeholder restsukker og sødme. Pilton er en af de førende engelske ciderproducenter af vildgæret naturlig cider. Pilton ligger i Englands kendeste ciderregion, nemlig Somerset i den sydvestligste del af landet. 

 
 

JUNI – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Æblerov, Sig Natur 2019, Svinninge, 7,5%, 75cl.

Vildgæret dansk cider lavet på økologiske danske 20% pigeon- og 80% Bramley-æbler. Cideren er tør, vinøs og forfriskende med en flot æblefylde både i duft og smag. På trods af den høje alkoholprocent og det lave sukkerindhold har cideren stadig en god balanceret sødme, bitterhed og syrlig smag, som giver en kraftig ren og ærlig gæret æblesmag. Æblerov har altid haft en vinøs ciderstil, hvor cider og vin smelter sammen, og derfor leder også denne cider tankerne hen på naturvin, bare på danske æbler.

SIDRERIA C&L 2020, Verzuolo, Piemonte, 7,0% vol.

Randevú er lavet på lokale æbler fra Saluzzo-området i Piemonte, syd for Torino. Livio Craveri laver en fantastisk sprød og lækker cider, 100% ren vildgæret æblemost på ståltanke. Herefter tilsætter han 5-10%  vindruemost af muscat-druen til den sidste flaskegæring, så sukker og gær igen går i gang og skaber sprøde bobler.  Cideren er vinøs og helt ren i den syrlige æblesmag, men druemosten giver en fuldstændig fantastisk crisp frugtsmag, som man gerne vil have mere af, når man først har smagt det. 

Lemasson, Opiedumur 2018, ØKO, 5 %, 75 cl. 

Opiédumur er Cidre Lemassons premium cuvée i absolut topklasse, som kun laves i ét begrænset batch af de bedste økologiske æbler. Den fyldige og kraftige æblesmag med lette animalske undertoner gør, at cideren henvender sig til naturvinsfolket. Cideren er fed, fyldig, og formår at balancere en karamelliseret sødme med en let bitter og frisk syre. Kan drikkes alene og til mad. Måske vores mest kraftfulde cider med masser af natur i både duft og smag.

 
 AFSENDES 17. MAJ

MAJ – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

ARE YOU CERISE? 2019 + 2020, Nordhavn, KBH, 7,0% vol. 

Vildgæret dansk cider lavet af haveæbler fra Fyn 2019, blandet med kirsebær fra Frederiksdal Kirsebærvin 2020. Kirsebærrene er presset og lagt med kirsebærskrællen sammen med cideren under den afsluttende andengæring. Kirsebærrene giver cideren, ud over en fantastisk rosé-farve, en skøn duft af søde kirsebær, samt en afrundende aromatisk smag af sød gæret frugt, friske danske æbler, bær og vinøs tørhed.

SIDRO CREATIVO 2020, Volvera, Piemonte, 6,0% vol.

Daniele Porporato er en ung ciderproducent fra Piemonte i det nordlige italien, lidt syd for Torino. Æblerne er gamle lokale Piemonte-sorter fra bakkeskråninger omkring Volvera. Cideren er gæret i ståltanke med sin egen vildgær og flaskegæret, pét nat, uden tilsat sulfit (ligesom alt andet ICC).  Tør og frisk med fine tanniner og en delikat aroma af blomster, honning og citrus. Forfriskende, syrlig og delikat lækker cider som kalder på sommer og sol.

CIDRE PAYSAN 2018, Torchamp, Normandy, 5,0% vol. 

Jerome Forget laver fantastisk og naturlig cider i Normandiet. Tradtionelle franske cideræblesorter skaber en tropisk gæret kompleksitet og balancerede naturaromaer. Cideren er tør og med en fed gæret, let vild, æblesmag. Samtidig har den en let surhed, som bedst kan sammenlignes med tropiske frugter, særligt ananas og mango springer frem. Der er masser af ærlige gærede og røgede aromaer, samt en god strukturgivende bitterhed.

  • CIDERREVOLUTION
  • ØRNEVEJ 60, ST. TH.
  • 2400 KØBENHAVN NV
  • CVR 37906379
  • KONTAKT@CIDERREVOLUTION.DK
  • Om os
Scroll to Top