JUNI – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Æblerov, Sig Natur 2019, Svinninge, 7,5%, 75cl.

Vildgæret dansk cider lavet på økologiske danske 20% pigeon- og 80% Bramley-æbler. Cideren er tør, vinøs og forfriskende med en flot æblefylde både i duft og smag. På trods af den høje alkoholprocent og det lave sukkerindhold har cideren stadig en god balanceret sødme, bitterhed og syrlig smag, som giver en kraftig ren og ærlig gæret æblesmag. Æblerov har altid haft en vinøs ciderstil, hvor cider og vin smelter sammen, og derfor leder også denne cider tankerne hen på naturvin, bare på danske æbler.

SIDRERIA C&L 2020, Verzuolo, Piemonte, 7,0% vol.

Randevú er lavet på lokale æbler fra Saluzzo-området i Piemonte, syd for Torino. Livio Craveri laver en fantastisk sprød og lækker cider, 100% ren vildgæret æblemost på ståltanke. Herefter tilsætter han 5-10%  vindruemost af muscat-druen til den sidste flaskegæring, så sukker og gær igen går i gang og skaber sprøde bobler.  Cideren er vinøs og helt ren i den syrlige æblesmag, men druemosten giver en fuldstændig fantastisk crisp frugtsmag, som man gerne vil have mere af, når man først har smagt det. 

Lemasson, Opiedumur 2018, ØKO, 5 %, 75 cl. 

Opiédumur er Cidre Lemassons premium cuvée i absolut topklasse, som kun laves i ét begrænset batch af de bedste økologiske æbler. Den fyldige og kraftige æblesmag med lette animalske undertoner gør, at cideren henvender sig til naturvinsfolket. Cideren er fed, fyldig, og formår at balancere en karamelliseret sødme med en let bitter og frisk syre. Kan drikkes alene og til mad. Måske vores mest kraftfulde cider med masser af natur i både duft og smag.

IN CIDER'S CLUB

Cider er velsmagende, naturligt og et håndværk. Vi elsker cider og vi vil gerne lede vejen for en dansk ciderrevolution ved at vise, hvad rigtig cider lavet på naturens præmisser kan. In Cider’s Club er for den nysgerrige cider-, øl- og vininteresserede nørd, der vil prøve det ypperste indenfor rigtig cider. Én gang om måneden modtager du en kasse med 3 unikke cidere fra hele verden. Kan vi samle 50-100 medlemmer, muliggør det en lille avant-garde import af vild cider til klubbens medlemmer. Klubbens medlemmer har også mulighed for at smage med gratis, når vi engang imellem smager os igennem ciderprøver fra Danmark og hele verden. Med andre ord, så er du her i insidernes ciderklub.

I kassen får du 3 nøje udvalgte naturcidere, ofte tørre, og altid vildgærede, ufiltrerede og kun med naturligt forekommende svovl. Det er 100% natur. Vi kender hver af producenterne og køber næsten udelukkende direkte fra dem, og derfor får du den bedste cider til den mest fair pris.

For at fremme dansk ciderkultur og støtte små danske ciderproducenter, forpligter vi os altid til at have minimum én dansk cider i kassen. Vi har nemlig masser af talentfulde danske producenter, så du vil blive introduceret for det bedste danske naturvin, dvs. rigtig dansk cider.

Cider er en blanding af stilarter, geografi, traditioner, kundskaber, eksperimentering og selvfølgelig æble- og pæresorter. Kendskabet til cider i Danmark er dog ikke nærheden af kendskabet til vin og druer, så der er masser af gode grunde til udforske cider sammen med os.

Kassen koster 425 kr. pr. måned og du kan til enhver tid afmelde eller sætte dit abonnement på pause via Min Konto. Synes du prisen lyder høj, tager du fejl. Ciderne er udvalgt særligt til ICC’s medlemmer, de er ekslusive og de bedste fra Danmark og hele Europa. I webshoppen og i vores på butik finder du et mere almindeligt udvalg cider. Du kan læse vores generelle handelsbetingelser, herunder abonnementsvilkår ved at trykke HER 

Tidligere kasser

 
 AFSENDES 17. MAJ

MAJ – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

ARE YOU CERISE? 2019 + 2020, Nordhavn, KBH, 7,0% vol. 

Vildgæret dansk cider lavet af haveæbler fra Fyn 2019, blandet med kirsebær fra Frederiksdal Kirsebærvin 2020. Kirsebærrene er presset og lagt med kirsebærskrællen sammen med cideren under den afsluttende andengæring. Kirsebærrene giver cideren, ud over en fantastisk rosé-farve, en skøn duft af søde kirsebær, samt en afrundende aromatisk smag af sød gæret frugt, friske danske æbler, bær og vinøs tørhed.

SIDRO CREATIVO 2020, Volvera, Piemonte, 6,0% vol.

Daniele Porporato er en ung ciderproducent fra Piemonte i det nordlige italien, lidt syd for Torino. Æblerne er gamle lokale Piemonte-sorter fra bakkeskråninger omkring Volvera. Cideren er gæret i ståltanke med sin egen vildgær og flaskegæret, pét nat, uden tilsat sulfit (ligesom alt andet ICC).  Tør og frisk med fine tanniner og en delikat aroma af blomster, honning og citrus. Forfriskende, syrlig og delikat lækker cider som kalder på sommer og sol.

CIDRE PAYSAN 2018, Torchamp, Normandy, 5,0% vol. 

Jerome Forget laver fantastisk og naturlig cider i Normandiet. Tradtionelle franske cideræblesorter skaber en tropisk gæret kompleksitet og balancerede naturaromaer. Cideren er tør og med en fed gæret, let vild, æblesmag. Samtidig har den en let surhed, som bedst kan sammenlignes med tropiske frugter, særligt ananas og mango springer frem. Der er masser af ærlige gærede og røgede aromaer, samt en god strukturgivende bitterhed.

  • CIDERREVOLUTION
  • ØRNEVEJ 60, ST. TH.
  • 2400 KØBENHAVN NV
  • CVR 37906379
  • KONTAKT@CIDERREVOLUTION.DK
  • Om os
Scroll to Top