In Cider’s Club

In cider's club

Den bedste og mest nørdede (natur)cider på abonnement fra Danmark og resten af verden én gang om måneden

Cider er velsmagende, naturligt og et håndværk. Vi elsker cider og vi vil gerne lede vejen for en dansk ciderrevolution ved at vise, hvad rigtig cider lavet på naturens præmisser kan. In Cider’s Club er for den nysgerrige cider-, øl- og vininteresserede nørd, der vil prøve det ypperste indenfor rigtig cider. Én gang om måneden modtager du en kasse med 3 unikke cidere fra hele verden. Kan vi samle 50-100 medlemmer, muliggør det en lille avant-garde import af vild cider til klubbens medlemmer. Klubbens medlemmer har også mulighed for at smage med gratis, når vi engang imellem smager os igennem ciderprøver fra Danmark og hele verden. Med andre ord, så er du her i insidernes ciderklub.

I kassen får du 3 nøje udvalgte naturcidere, ofte tørre, og altid vildgærede, ufiltrerede og kun med naturligt forekommende svovl. Det er 100% natur. Vi kender hver af producenterne og køber næsten udelukkende direkte fra dem, og derfor får du den bedste cider til den mest fair pris. 

For at fremme dansk ciderkultur og støtte små danske ciderproducenter, forpligter vi os altid til at have minimum én dansk cider i kassen. Vi har nemlig masser af talentfulde danske producenter, så du vil blive introduceret for det bedste danske naturvin, dvs. rigtig dansk cider. 

Cider er en blanding af stilarter, geografi, traditioner, kundskaber, eksperimentering og selvfølgelig æble- og pæresorter. Kendskabet til cider i Danmark er dog ikke nærheden af kendskabet til vin og druer, så der er masser af gode grunde til udforske cider sammen med os. 

In cider's club

SKriv dig op og modtag 3 vilde cidere hver måned for 425 kr. inkl. levering

1. maj

Release på klubkassen #maj

I kassen får du:

1.

2.

3.

 

1. juni

Release på klubkassen #juni 

I kassen får du:

1.

2.

3.

 

1. juli

Release på klubkassen #juli 

I kassen får du:

1.

2.

3.

 

1. august

Release på klubkassen #august 

I kassen får du:

1.

2.

3.

 

1. september

Release på klubkassen #september 

I kassen får du:

1.

2.

3.

 

1. oktober

Release på klubkassen #oktober 

I kassen får du:

1.

2.

3.

 

Scroll to Top