JANUARY – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Vildgæret dansk cider lavet på økologiske danske 20% pigeon- og 80% Bramley-æbler. Cideren er tør, vinøs og forfriskende med en flot æblefylde både i duft og smag. På trods af den høje alkoholprocent og det lave sukkerindhold har cideren stadig en god balanceret sødme, bitterhed og syrlig smag, som giver en kraftig ren og ærlig gæret æblesmag. Æblerov var de første, der gjorde cider til en vild og naturlig hipsterting på de københavnske restauranter og de har altid haft en vinøs ciderstil, hvor cider og vin smelter sammen, og derfor leder også denne cider tankerne hen på naturvin, bare på danske æbler. Sig Natur er en rigtig god repræsentant for, hvad man i dag kan kalde “moderne” dansk cider.

Pærecider fra Chateau de Canon. Chateau de Canon er en af vores absolut favoritproducenter, da de har en helt særlig smagsprofil og ciderstil. Canon er et mikrocideri med en kun 15.000 producerede flasker om året og alt er økologisk og naturgæret. En sødmefuld og fyldig smag af gærede pære træder frem. Duften er modne let sure pærer og blomster. Denne Poiré er rimelig tør (5% vol). ift. klassisk Poiré, som ofte er halvtør/sød på omkring 3-4% vol., og har derfor en god syre og friskhed. Pærecider er faktisk meget niche og meget få producenter laver cider på pære, da det simpelthen er for svært og dyrt, da pærerne ofte både er besværlige at plukke, opbevare og presse. Chateau de Canon laver et mikro batch Poiré, som vi har fået et par kasser hjem til In Ciders Club. Det er fantastisk, særligt til fisk, skalddyr eller som aperitif!

Tør og ren æblesmag med noter af karamel. Dejlig forfriskende cider med god dybde fra det centrale Bretagne. Cideren er vildgæret, men uden duft og smag af “stald”, som man ofte får det i traditionelle franske cidere. Masser af gæret æble i duft og smag, hvilket skaber en fornemmelse af fadlagring.  Cideren appellerer, både til folk der sætter pris på den gærede æblesmag og til øl-publikummet. Le Petit Fausset er en større af de mindre producenter i det nordlige Bretagne, og nyder stor respekt blandt særligt de unge naturciderproducenter. Dette da Le Petit Fausset deler ud af sin ekspertise og kæmper for en kompromisløs, traditionel og naturlig tilgang til ciderproduktionen. Æblerne kommer fra familiens frugthave og der bliver udelukkende brugt traditionelle cideræblesorter. Le P’tit Fausset kæmper altid med om medaljerne ved Concours Agricole de Paris, såvel som i mange regionale konkurrencer.

IN CIDER'S CLUB

Cider er velsmagende, naturligt og et håndværk. Vi elsker cider og vi vil gerne lede vejen for en dansk ciderrevolution ved at vise, hvad rigtig cider lavet på naturens præmisser kan. In Cider’s Club er for den nysgerrige cider-, øl- og vininteresserede nørd, der vil prøve det ypperste indenfor rigtig cider. Én gang om måneden modtager du en kasse med 3 unikke cidere fra hele verden. Kan vi samle 50-100 medlemmer, muliggør det en lille avant-garde import af vild cider til klubbens medlemmer. Klubbens medlemmer har også mulighed for at smage med gratis, når vi engang imellem smager os igennem ciderprøver fra Danmark og hele verden. Med andre ord, så er du her i insidernes ciderklub.

I kassen får du 3 nøje udvalgte naturcidere, ofte tørre, og altid vildgærede, ufiltrerede og kun med naturligt forekommende svovl. Det er 100% natur. Vi kender hver af producenterne og køber næsten udelukkende direkte fra dem, og derfor får du den bedste cider til den mest fair pris.

For at fremme dansk ciderkultur og støtte små danske ciderproducenter, forpligter vi os altid til at have minimum én dansk cider i kassen. Vi har nemlig masser af talentfulde danske producenter, så du vil blive introduceret for det bedste danske naturvin, dvs. rigtig dansk cider.

Cider er en blanding af stilarter, geografi, traditioner, kundskaber, eksperimentering og selvfølgelig æble- og pæresorter. Kendskabet til cider i Danmark er dog ikke nærheden af kendskabet til vin og druer, så der er masser af gode grunde til udforske cider sammen med os.

Kassen koster 425 kr. pr. måned og du kan til enhver tid afmelde eller sætte dit abonnement på pause via Min Konto. Synes du prisen lyder høj, tager du fejl. Ciderne er udvalgt særligt til ICC’s medlemmer, de er ekslusive og de bedste fra Danmark og hele Europa. I webshoppen og i vores på butik finder du et mere almindeligt udvalg cider. Du kan læse vores generelle handelsbetingelser, herunder abonnementsvilkår ved at trykke HER 

Tidligere kasser

 
 

DECEMBER – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

(DK) Raw Cider, Bitter Spartaner, 2018, Kalundborg/Danmark, 7,0 %, 75 cl.


Kraftfuld dansk cider med masser af æblesødme og fyldig bitterhed. Du bliver ramt af en interessant aroma af gummi, let petrolium og appelsin. Smagen er frisk, bitter, mineralsk og med medium syre, og med god afsluttende fylde og sødme. Vi fik også lidt vingummi og kakao. Cideren er lavet på æblerne: Spartan og Tremlett’s bitter, som er et engelsk cideræble. 

Raw Cider er vildgæret cider der er lavet uden brug af sprøjtemidler og tilsætningsstoffer. Raw Cider er virkelig en interessant producent, som altid formår at få masser af ærlig æblesmag med et funky twist i ciderne. Produktionen foregår helt på naturens præmisser. Æblerne håndplukkes, koldpresses og overføres til fade, hvori den naturlige gær fra æblets overflade får frie tøjler til at arbejde på mosten.

FERME DE L’YONNIÈRE, Champ de Poirier, AOP, 2019, 4,5%, 75 cl.

Champ du Poirier – Vi er så heldige at have verdens bedste pæreciderproducent i vores sortiment, Ferme de L’Yonnière. Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter, alle vildgærede og 100% naturlige. 

Denne Poiré, Champ du Poirier, er fra et mikro-batch lavet udelukkende på én pæresort “Plant de Blanc”, hvilket er unikt. Normalt blander man flere typer ciderpærer, men her bruges der kun Plant de Blanc, som er kendt for sin vinøse og sprøde pæresmag. Boblerne er kraftige og leder tankerne hen på champagne uden at miste sin ærlige smag af fuldmodne karamelliserede pærer. Duften er floral og let frisk citrus, med en smag der flot balancerer mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Poiré’en holder 4,5% vol, og er selvfølgelig både med naturlige bobler, gær og ingen tilsætningstoffer, sukker eller svovl. Fantastisk aperitif eller cider til ost!

Des Bouteilles a L’Amere, Schistre Extra Brut, 2020, 7,5%, 75 cl. 

Cidernyhed nord for Paris. Vi har meget længe gerne ville have fingrene i Bouteilles a L’Amere fra det sydlige Bretagne. Det er knastørt og let mineralsk naturcider med en utrolig bitterhed, som gir’ ciderne en ret suveræn vinøs dybde. Det er funky og vildt, men uden at det bliver den klassiske dybe smag af røg og stald, som man kender fra de små naturlige ciderproducenter. Cuvéen her er lavet på bitre spiseæbler, hvilket afviger fra traditionel fransk cider og derudover gæret helt op på 7,5%! På mange måder minder indholdet derfor om cider på danske spiseæbler, men hvor syren er fremtræden i knastørre danske cidere, er det her bitterheden og tanninerne. Schistre, som cideren hedder, er det mest tørre vi har smagt fra Frankrig og minder meget om funky natur crémant. Den store bitterhed giver en fyldig og næsten lidt cremet fornemmelse af bitre smørstegte æbler. In Ciders Club når det er bedst!

Bouteilles a L’Amere ligger lidt uden for Kermazuel i den sydvestlige del af Bretagne og er et mikrocideri, hvor der også laves lidt Pommeau og Calva. Bouteilles a L’Amere er også en del af “Brigades de Cidre”, som en samling af unge hardcore naturciderproducenter, der vil revolutionere forståelsen af naturcider i verden. Cideren passer rigtig godt til fisk eller skaldyr. 

 
 

NOVEMBER – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

(DK) Mergelsø, November Cider, 2020, Midtjylland/Danmark, 7,1%, 75 cl.

November cideren er lavet på de sene danske æblesorter. En sen modning, skaber ofte også en kraftigere og mere aromatisk cider.  I cideren indgår 40% vilde æbler, samt Nonnetitter, Cox Orange, Belle de Boskoop, Ingrid Marie og Rød Aroma. På trods af sin relativ høje alkoholprocent er der masser fyldig æblesmag. Cideren er tør, men smagen udvikler sig flot i munden og giver flot kraftig smag af friske danske æbler. Hvor “lillebroderen” September cider har en læskende vinøs syre, så har November cideren en tungere, kraftigere og mere aromatisk gæret æblesmag. En tør dansk “æblecrémant”. Mergelsø cider er et ungt cideri, som blev grundlagt i 2016. Cideren produceres i små batches inspireret af traditionel ciderfremstilling i Frankrig og England. Godt bud på Danmarks pt. bedste cider.

(FR) LEMASSON, BRUT, AOP Jazz Cuvée, 2018, 5,5%, 75cl.

Funky og frisk naturcider fra det nordvestligste Normandiet. Cideren er en særlig AOP omkring Contentin og frigives ifm. Normandiets største jazzfestival i Coutances. ”Jazz Cuvéen” er tør for en fransk cider, men stadig med en frugtig fylde, samt en kraftig balanceret bitterhed.

Cideren har mange ligheder med tør engelsk farmhousecider, hvilket giver mening, da der kun er 100 km over kanalen fra Contentin til Somerset. ”Jazz Cuvéen” vandt gul ved de regionale mesterskaber i kategorien ”tør naturcider”. Cideren har en forfriskende og let bitter og stringent gæret æblesmag. Blå ost, funk og naturlig svovl i næsen. Den leder tankerne hen på funky og vild naturvin. 

Pilton Cider, Queen of the Brue, 2018,  5,4%, 75 cl.

Vanvittig kvædecider på 100% ren kvæde. Er du den nysgerrige type, som ikke er bange for at få dit smagsapparat udfordret, er det her sagen. Denne rene vildgærede kvædecider har en kraftfuld aromatisk duft af kvæde, sure æbler og blomster. Smagen er helt vild, da de kraftige tanniner fra kvæden giver ret særpræget og bittersmag, som har noter af bitter chokolade, malt, kaffe og ristet rugbrød. Selvom cideren er tør, har den stadig en god restsødme. Keeving er den naturlige proces, hvor gæringsprocessen stoppes før tid og derfor bibeholder restsukker og sødme. Pilton er en af de førende engelske ciderproducenter af vildgæret eksperimenterende naturlig cider. Det anbefales at drikke denne cider til klassisk dansk smørrebrød eller kraftige madretter. En sindsyg smagsoplevelse på æblets nære fætter, kvæden.

 
 

OKTOBER – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Apophenia, 2019-03-IP90’IP10, 2019, 7,1%, 75cl.  

Apophenia er en gruppe cidermagere, kunstnere eller noget helt tredje. Måske en kombination. De laver cider i Københavns Nordhavn, hvor de eksperimenterer med sorter, eksotiske frugter og sjove marcerationer. Denne cider er lavet på 100% danske pigeon-æbler, hvor 90% af mosten har marcereret 7 dage med pulpen fra japanske kvæder og blandet med 10% kryokoncentreret most.

Virkelig en interessant cider, hvor der sker en masse. Cideren er fyldig og har en kraftfuld krydret og let sur smag med noter af grapefrugt og appelsin. En fremtrædende duft af bagte æbler og appelsinmarmelade rundes af af en næsten fadlagret fornemmelse af æblebrændevin.

Derudover er smagen tør, vinøs og med en flot balance mellem bitter/sødme/surhed  Dovne bobler. Det kan klart anbefales at drikke cideren med mad, og gerne lidt kraftfulde retter evt. med svin eller bagte rodfrugter eller grøntsager. Cideren er selvfølgelig vildgæret, Pét’Nat og alt det der. 

Manoir du Kinkiz, Cornouaille, AOP, 2020, 5%, 75cl. 

Cornouaille – Manoir du Kinkiz er en moderne klassiker. Kraftfuld naturcider med et strejf af hø og røg. Fuldmodne og karameliserede æbler balanceret med tørhed, tanniner, røg og let bitterhed. En sand perle indenfor klassisk fransk naturcider med enormt dybde og fylde. Godt bekendtskab, hvis du er til kraftfulde vildgærede cidere, men hvor det ikke skal stikke helt af.

Manoir du Kinkiz er altid garant for de mest komplekse og interessante vildgærede cidere, og de er 100% natur i hele processen. Får og kør græsser under træerne og vedligeholder naturligt plantagerne. Æblerne plukkes i flere omgange, når de er perfekt modne. Du får ikke en bedre vild og naturlig cider, der er ikke gået kompromis med noget som helst. Genial cider og genial producent!

Domaine Bordatto, Basa Juan, 2019,  6,5%, 75cl.

Basa Juan betyder “den vilde mand ” eller “Djævlen” i baskisk mytologi. Cideren er vildgæret og med relativ høj alkoholprocent og er det bedste fra Europas ciderlande i én cider. Du bliver mødt af en vinøs duft af overmodne, sure, gærede æbler, som leder tankerne hen på klassisk spansk cider. Herefter rammer en markant frugtig fylde af karameliserede og krydrede æbler, som man kender fra fransk cider. Bitterheden associerer man med engelsk cider. Smagen er enorm kompleks med en markant dyb bitterhed, som danner grundlag for en flot balanceret sødme og frisk afsluttende syre. Cideren er sprød, vinøs og tør, som man kender det fra frugtig stilren crémant, og med en frugtig og kraftig aroma af modne æbler. 

Cideren er lavet af 15 forskellige sorter af lokale baskiske cideræbler og gæret 4 måneder på ståltank og har derefter dannet naturlige bobler, Pet’Nat, af en afsluttende flaskegæring. Som det meste andet cider hos os, vildgæret og uden tilsat svovl.

 
 

SEPTEMBER – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

MergelsøSeptember Cider, 2018, 5,9%, 75cl.

Lavet på de tidligere danske sensommeræbler fra Midtjylland. Hovedsageligt bruges de klassiske gamle danske sorter, herunder Ingrid Marie, Katinka, Discovery, Rød ananas, samt Citronæble, Nonnetit og vilde æbler til at give karakter og syre. Du bliver mødt af en sød duft af blomster og danske æbler

Cideren er tør, vinøs og frisk med fine bobler. Cideren har en mild ærlig smag af syrlige, let bitre, krydrede danske æbler. En tør dansk “æblecrémant”. Mergelsø cider er et ungt cideri, som blev grundlagt i 2016. Cideren produceres i små batches inspireret af traditionel ciderfremstilling i Frankrig og England. Godt bud på en “nyklassisk” dansk cider.

Pilton,  In Touch 2, 2019+20, 5,5%, 75cl.

Super fed engelsk cider macereret med druer. Under førstegæringen lægges drueskind i blød i 3 uger i den friske let gærede most. Macerationen giver ekstra smag og tanniner til cideren. Cideren er tør med en ren gæret, let bitter og røget karamelliseret æblesmag.  Balancerede tanniner og bitterhed, samt en let surhed giver en vinøs duft og smag, som giver mindelser om frugtig orangevin. 

Selvom cideren er tør, har den stadig en god restsødme. Dette da cideren er keeved, hvilket betyder, at cideren ikke er gæret helt i bund. Pilton er en af de førende engelske ciderproducenter af vildgæret naturlig cider.

Ferme de l’Yonnière, Cocid19, 2019, 5,0%, 75cl. Funky og vildgærs-power med blide bobler. Jerôme Forget flaskede denne cider under den første totale lockdown i Frankrig, og gav derfor sin cider dette mundrette navn. Cideren har en ret vild sammenblanding af vildgærsaromaer, som man kender fra de klassiske tørre franske cidere fra Normandiet og Bretagne. 

Duften er kraftig funky med en sjov blanding af bitre og friske æbler (stilen fra Lemasson), og så den sødere tungere duft af røg og let stald (stilen fra Kinkiz). Smagsmæssigt lidt kombination af vores vildgærede franske cidere, bare i en og samme cider, og samtidig et ret originalt bekendtskab, hvis man er til komplekse franske naturcidere. 

 
 

AUGUST – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Horn Cider, FRIGU*, 2015, 9,0%, 75cl.

Vildgæret og knastør æblecider fremstillet på håndplukkede Bramley og Belle de Boskoop omkring Silkeborg. Den rene æblesmag fra de syrlige vinteræbler og den høje alkoholprocent giver cideren en tør og sprød profil. Efter første flaskegæring er cideren tilsat koldslynget honning, som både bidrager til en fyldig og karamelliseret smag, men også højere alkohol. Cideren er håndlavet, hånddegorgeret og lavet efter champagnemetoden. 

Kupela Sidreria Etxeberria, Aingura, 2020, 5,5%, 75 cl.

2020’eren er lige landet og det er en syrlig smagseksplosion fra Baskerlandet og den bedste cuvée fra Kupela til dato (synes vi). Denne cider er ciderhuset Kupelas Grand Cru og har udover den klassiske spanske syre, en enorm frugtig fylde, og en struktureret og elegant vinøs tørhed og friskhed. Sløve (næsten ingen) bobler kombineret med en flot balance mellem syre, bitterhed og sødme skaber en snorlige, tung og frisk cider, som leder tankerne hen på frugtig orangevin (på druer). Cideren lavet I Astigarraga af lokale baskiske økologiske æbler uden tilsætningsstoffer eller svovl. Opsummeret en moderne og elegant Baskisk vild naturcider.

Chateau de Canon, Cidre Brut, 2020, 6,5%, 75cl.

Nyklassiker, når vi taler tør fransk naturcider.  Enorm fylde og smag af eksotisk frugt, ren gæret most og fuldmodne æbler. Cideren er særlig interessant, hvis man er vild med sur øl/sour beer/lambic, da især eftersmagen har en store ligheder i med disse.  Tør naturcider uden duft af stald. Fungerer godt til lyst kød, som fisk, gris eller kylling. Producenten, Chateau de Canon, ligger i Normandiet og har specialiseret sig i økologisk og naturgæret æblecider. Canon er en meget lille producent med kun 15.000 flasker årligt.

 
 

JULI – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Nagelsbjerg, Birkerød Wildstyle ’17, 7,5 %, 75cl.

Vildgæret og tør cider lavet udelukkende på vilde æbler fra Birkerød og omegn. Du bliver mødt af en skøn duft af honning og modne gærede æbler. Cideren er tør, men en af Jens Peters (Nagelsbjergs) mere sødmefulde cidere og har en fed gæret karamelliseret smag af danske æbler. Cideren er dog ikke knastør, og har en flot vinøs og let bitter koncentreret smag med noter af troptisk frugt. Jens Peter er manden bag, og stilen er altid tør, ofte knastør, og flaskerne har ofte flere års modning på bagen inden de frigives. Cideren her er naturligt gæret færdig på flaske, Pét nat, og passer perfekt til en varm sommerdag, hvis man er til tør, snorlige, fed dansk naturvin på æbler. Som stort set alt cider her på siden, uden tilsat svovl.

Ferme de L’Yonnière, Domfront Poiré, 2019, 4,5%, 75 cl.

Ferme de L’Yonnière er en af de dygtigste Poiré-producenter i verden. Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter, alle vildgærede og 100% naturlige. Denne Poire, Domfront, rammer fuld plade, hvis man er til vildgæret, frugtig og halvtør pærecider. Duften er floral, hyldeblomst, let gæret natur og masser af pære. Smag af fuldmoden pære med noter af pomelo og citrusfrugt, samt en flot balance mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Poireren er halvtør med 4,5% vol, og er selvfølgelig både med naturlige bobler, gær og ingen tilsætningstoffer, sukker eller svovl. Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler Jerome den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost

Pilton, Pomme Pomme, 2020, 4,8%, 75cl.

Halvtør og naturlig cider lavet på klassisk engelske cideræbler, samt 10% kvæde. Balancerede tanniner og bitterhed, samt en let surhed giver en vinøs duft og smag, som giver mindelser om frugtig orangevin. Det er en fantastisk cider, hvis du er til de lidt skæve cidere, da de 10% kvæde sammen med den halvtørre keeved cider giver en enorm fyldig, næsten tropisk frugt i både duft og smag. Cideren er vildgæret ved kølige temperaturer og samtidig keeved. Keeving er den naturlige proces, hvor gæringsprocessen stoppes før tid og derfor bibeholder restsukker og sødme. Pilton er en af de førende engelske ciderproducenter af vildgæret naturlig cider. Pilton ligger i Englands kendeste ciderregion, nemlig Somerset i den sydvestligste del af landet. 

 
 

JUNI – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

Æblerov, Sig Natur 2019, Svinninge, 7,5%, 75cl.

Vildgæret dansk cider lavet på økologiske danske 20% pigeon- og 80% Bramley-æbler. Cideren er tør, vinøs og forfriskende med en flot æblefylde både i duft og smag. På trods af den høje alkoholprocent og det lave sukkerindhold har cideren stadig en god balanceret sødme, bitterhed og syrlig smag, som giver en kraftig ren og ærlig gæret æblesmag. Æblerov har altid haft en vinøs ciderstil, hvor cider og vin smelter sammen, og derfor leder også denne cider tankerne hen på naturvin, bare på danske æbler.

SIDRERIA C&L 2020, Verzuolo, Piemonte, 7,0% vol.

Randevú er lavet på lokale æbler fra Saluzzo-området i Piemonte, syd for Torino. Livio Craveri laver en fantastisk sprød og lækker cider, 100% ren vildgæret æblemost på ståltanke. Herefter tilsætter han 5-10%  vindruemost af muscat-druen til den sidste flaskegæring, så sukker og gær igen går i gang og skaber sprøde bobler.  Cideren er vinøs og helt ren i den syrlige æblesmag, men druemosten giver en fuldstændig fantastisk crisp frugtsmag, som man gerne vil have mere af, når man først har smagt det. 

Lemasson, Opiedumur 2018, ØKO, 5 %, 75 cl. 

Opiédumur er Cidre Lemassons premium cuvée i absolut topklasse, som kun laves i ét begrænset batch af de bedste økologiske æbler. Den fyldige og kraftige æblesmag med lette animalske undertoner gør, at cideren henvender sig til naturvinsfolket. Cideren er fed, fyldig, og formår at balancere en karamelliseret sødme med en let bitter og frisk syre. Kan drikkes alene og til mad. Måske vores mest kraftfulde cider med masser af natur i både duft og smag.

 
 AFSENDES 17. MAJ

MAJ – IN CIDER’S CLUB

I KASSEN FÅR DU:

ARE YOU CERISE? 2019 + 2020, Nordhavn, KBH, 7,0% vol. 

Vildgæret dansk cider lavet af haveæbler fra Fyn 2019, blandet med kirsebær fra Frederiksdal Kirsebærvin 2020. Kirsebærrene er presset og lagt med kirsebærskrællen sammen med cideren under den afsluttende andengæring. Kirsebærrene giver cideren, ud over en fantastisk rosé-farve, en skøn duft af søde kirsebær, samt en afrundende aromatisk smag af sød gæret frugt, friske danske æbler, bær og vinøs tørhed.

SIDRO CREATIVO 2020, Volvera, Piemonte, 6,0% vol.

Daniele Porporato er en ung ciderproducent fra Piemonte i det nordlige italien, lidt syd for Torino. Æblerne er gamle lokale Piemonte-sorter fra bakkeskråninger omkring Volvera. Cideren er gæret i ståltanke med sin egen vildgær og flaskegæret, pét nat, uden tilsat sulfit (ligesom alt andet ICC).  Tør og frisk med fine tanniner og en delikat aroma af blomster, honning og citrus. Forfriskende, syrlig og delikat lækker cider som kalder på sommer og sol.

CIDRE PAYSAN 2018, Torchamp, Normandy, 5,0% vol. 

Jerome Forget laver fantastisk og naturlig cider i Normandiet. Tradtionelle franske cideræblesorter skaber en tropisk gæret kompleksitet og balancerede naturaromaer. Cideren er tør og med en fed gæret, let vild, æblesmag. Samtidig har den en let surhed, som bedst kan sammenlignes med tropiske frugter, særligt ananas og mango springer frem. Der er masser af ærlige gærede og røgede aromaer, samt en god strukturgivende bitterhed.

Scroll to Top