SUR CIDER

IMG_1133

 Vildgæret aarhusiansk cider uden tilsætning af sukker. Vi laver både knastør cider og cider med restsødme inspireret af den  franske cidertradition. 

GRATIS LEVERING ELLER PICK UP I AARHUS. LEVERING RESTEN AF LANDET 80,-

SUR CIDER

vildgæret aarhusiansk cider

Bag SUR CIDER står Simon, Max og Aske. På en tur til Norge fik vi øjnene op for rigtig cider, noget vi ikke kendte til selvom vi alle var tilknyttet restaurationsbranchen. 

Herefter tog vi ud i Simons kolonihavehus i efteråret 2017. Vi pressede nogle æbler og lavede et par flasker. Det blev rigtig godt, men også rigtig surt. Deraf navnet. Året efter pressede vi 400 kg æbler og lavede endnu mere cider, og sidste år lavede vi 1000 flasker. 

Gennem eksperimentering har vi lært, hvilken cider vi gerne vil lave. Vi er begyndt at pasteurisere cideren, så der bliver bibehold noget restsødme og smag. 

SUR CIDER - interview. Flasker
Æblehøst Sur Cider

Vores cider er vildgæret og der er ikke tilsat sukker. Vi laver cider efter fransk forbillede på danske æbler. 

Vi forsøger at lave cider, hvor man kan fornemme de æbler den er lavet af. Vi er derfor også helt gennemsigtige omkring processen og produktet.

Vi vil gerne lave cider man kan drikke i hverdagen. Det skal ikke være som special, man smager fordi den er sjov og smager af lakrids og så aldrig drikker igen. Vi håber, at ende med 3-4 gode og forskellige cidere, som både kan drikkes alene og til mad. Cidere man ser frem til at drikke igen. 

 

Scroll to Top