Alkoholfri ciderkasse

kr.400.00

Læs mere

2 x Cidre Fournier – POIRE et POMME Petillant Bio – 2022 – 75 cl – 0,0 % ABV

Alkoholfri cider lavet på en blanding af pære og æble. Cidre Fournier ligger i Normandiet og bruger udelukkende økologiske cideræbler og ciderpære til deres alkoholfri cider. Derfor er den alkoholfri cider ikke bare mousserende most, men mere kompleks i smagen. Alkoholfri cider har dog ikke undergået en gæring, og derfor er den stadig relativ sød sammenlignet med rigtig gæret cider. Duften er floral, frugtig, hyldeblomst og MASSER af pære! Smag af fuldmodne søde pærer.  Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler vi fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost.

2 x Ciderrevolution / Cidrerie Nicol – POMME Petillant Bio – 2021 – 75 cl – 0,0 % ABV

Denne alkoholfri cider er lavet i forsøget på at få noget mere syre og friskhed ind i de alkoholfri cider. Vi har derfor bedt vores samarbejdspartner Cidrerie Nicol i at lave en alkoholfri cider udelukkende på det berømte cideræble Guillevic. I næsen er noter af the, og i munden er der friske æbler og masser af kompleksitet. Vi har kun fået lavet 1.700 af disse flasker og er rigtig glade for resultatet.

2 x Cidre Fournier – POMME Petillant Bio – 2022 – 75 cl – 0,0 % ABV

Alkoholfri cider lavet på æbler. Cidre Fournier ligger i Normandiet og bruger udelukkende økologiske cideræbler og ciderpære til deres alkoholfri cidere. Derfor er den alkoholfri cider ikke bare mousserende most, men mere kompleks i smagen. Alkoholfri cider har dog ikke undergået en gæring, og derfor er den stadig relativ sød sammenlignet med rigtig gæret cider. Smag og duft af modne og krydrede æbler! Fantastisk aperitif eller som et alkoholfrit alternativ til vin eller cider.

Scroll to Top