Alkoholfri Smagekasse

kr.455.00

Læs mere

1 x FERME DE L’YONNIÉRE – POIRE Petillant – 2020 – 75 cl – 0,0 % ABV

Alkoholfri pærecider – Ferme de L’Yonnière er en af de dygtigste Poiré-producenter i verden. Jerome Forget er manden bag og har gjort udvælgelsen af pæresorter til sin specialitet. Han laver flere varianter af pærecider på forskellige pæresorter – også denne uden alkohol. Duften er floral, frugtig, hyldeblomst og MASSER af pære! Smag af fuldmodne søde pærer.  Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler Jerome den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost.

1 x FERME DE L’YONNIÉRE – Pomme Petillant – 2020 – 75 cl – 0,0 % ABV
Alkoholfri æblecider – Ferme de L’Yonnière er en af de dygtigste Poiré-producenter i verden. Dog laver han også fantastisk æblecider og også denne uden alkohol. Smag og duft af modne og krydrede æbler med en enorm kraft og fylde! Fantastisk aperitif eller som et alkoholfrit alternativ til vin eller cider.

2 x Cidre Fournier – POIRE et POMME Petillant Bio – 2019 – 75 cl – 0,0 % ABV

Alkoholfri cider lavet på en blanding af pære og æble. Cidre Fournier ligger i Normandiet og bruger udelukkende økologiske cideræbler og ciderpære til deres alkoholfri cider. Derfor er den alkoholfri cider ikke bare mousserende most, men mere kompleks i smagen. Alkoholfri cider har dog ikke undergået en gæring, og derfor er den stadig relativ sød sammenlignet med rigtig gæret cider.

Duften er floral, frugtig, hyldeblomst og MASSER af pære! Smag af fuldmodne søde pærer.  Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler vi fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost.

2 x Ciderrevolution / Cidrerie Nicol – POMME Petillant Bio – 2021 – 75 cl – 0,0 % ABV

Denne alkoholfri cider er lavet i forsøget på at få noget mere syre og friskhed ind i de alkoholfri cider. Vi har derfor bedt vores samarbejdspartner Cidrerie Nicol i at lave en alkoholfri cider udelukkende på det berømte cideræble Guillevic. I næsen er noter af the, og i munden er der friske æbler og masser af kompleksitet. Vi har kun fået lavet 1.700 af disse flasker og er rigtig glade for resultatet.

Scroll to Top