Baskerkassen! (6 stk)

Baskerkassen (6 stk) – September 2020
Smagekasse med tre forskellige nordspanske cidere. Kassen indeholder:

Kupela Bizia 2019, 4%, 75 cl. (2 stk)

Bizia er den moderne og franskinspireret nordspanske cider. Masser er sødme og frugt og en fin balanceret friskhed. Er du glad for klassisk halvtør fransk cider fra Normandiet eller Bretagne (eksempelvis vores Cidre Fermier fra Chateau de Lezergue) vil du også elske denne. Cideren er halvtør og lavet af lokale baskiske æbler og kun gæret op til 4% for at bevare en masse restsødme.

Kupela Sagardoa 2019, 6%, 75 cl. (2 stk)

Sagardoa er formidabel nordspansk cider med masser af syre og bitterhed. Den klassiske høje syre balancers dog flot og skaber en elegant cider på højeste niveau. Smagen af sure friske æbler og eksotisk frugt. Perfekt hvis du er glad for syreholdige og spanske cidere. Cideren er lavet af de bedste økologisk æbler fra baskiske æbleplantager uden tilsætningstoffer eller svovl.

Kupela Aingura 2019, 5,5%, 75 cl. (2 stk)

Aingura er ikke den typiske syrlige cider fra Baskerlandet. Cideren er en strukturet og elegant syrlig cider med fine bobler og en flot balance mellem syre, bitterhed og sødme. Cideren er frisk og tør og er Kupelas “Grand Cru”. Cideren lavet I Astigarraga af lokale baskiske økologiske æbler uden tilsætningstoffer eller svovl. En sand og vild naturcider. Balanceret og frisk. Aingura er en moderne og elegant baskisk cider lavet efter klassisk nordspansk forbillede, hvor syren er i fokus.

kr.550.00

Læs mere

Scroll to Top