CiDER-SMAGNING - Introduktion - Torsdag d. 15. december - kl.17:30-19:00

Kom til cidersmagning, hvor vi introducerer dig  for ciderens spændende, fantastiske og underlige verden. Vi vil smage os igennem 8 forskellige cidere  og fortælle generelt om cider, gæring, traditioner og selvfølgelig de enkelte cidere. Smagningen er perfekt for folk, der gerne ved vide mere om cider og måske ikke kender så meget til typerne, smagene og traditionerne. Der vil både være fransk, engelsk, spansk og dansk cider, vildgæret, knastørt og sødt. Vi lover, at det ikke skuffer, og du/I bliver positivt overraskede og udfordret på jeres forståelse af cider.

Smagningen tager som udgangspunkt ca. 1,5 time og koster 250kr./person. 

Vi afholder også “Sjat-Smagninger”. Sjatsmagning er ikke en klassisk smagning, da det vil være mere uformelt nørderi (man behøver ikke være nørd, man kan sagtens være en interesseret nybegynder).

Man kan kun købe én billet pr. kunde, og ja, det er måske lidt ufleksibelt, men det er den eneste måde, vi kan sikre arrangementet forbliver småt og hyggeligt for alle. Men din ven(ner) er også meget velkommen til at købe billet.  Bare rolig, der kommer masser intro-smagninger i fremtiden!:)

kr.250.00

15 på lager

Læs mere

Scroll to Top