Danske cidere (3 stk)

Danske cidere
Smagekasse med tre forskellige danske cidere med tre forskellige smagsprofiler. Alle cidere er gæret naturligt efter naturvinsprincipper, pét-nat og alt det der smarte, men det er altså bare fantastisk cider.

Læs mere om de enkelte cidere nedenfor.

 

DKK475.00

Læs mere

RAW Cider, Dumolobo 2018, Kalundborg, 7,0%, 75cl.
Gylden og klar cider med kraftige bobler. Smagen er frisk, let bitter, let mineralsk og med medium syre, og med god afsluttende fylde og sødme. Cideren er lavet på æblerne: Golden Delicious (sødt dansk spiseæble), Dumelows Seeding og engelsk Lobo æble. Dumolobo er halvtør, og sødere end de to andre Raw cidere; Perry Quince og Gylden Kvæde. Aromatisk duft af vingummi, røg og let kakao.

Nagelsbjerg, Sejerø ’17, Sejerø, 8,0 %, 75cl.
Vildgæret og knastør cider lavet på sorterne Filippa, Golden Delicious og Belle de Boskoop. Cideren er knastør og vinøs med en fantastisk koncentreret duft af fuldmodne æbler og honning. Cideren er frisk med høj syre og en kraftfuld smag af modne og let bitre æbler. Cideren har en fin balance mellem syre, bitterhed og frugtsødme, samt en flot mundfylde. Jens Peter er manden bag, og stilen er altid tør, knastør, og flaskerne har ofte flere års modning på bagen inden de frigives. Cideren her er lavet efter Methode Traditionelle og er som stortset alt cider her på siden, uden tilsat svovl.

Horn Cider, FRIGG* 2017, Låsby, 10 %, 75cl.
FRIGG* er en tør og frugtig cider med hyldebær. Hyldebærsaften fremstilles efter traditionelle henkogningsprincipper og er derefter blendet med cideren lavet af sorterne Bramley & Belle de Boskoop. Trods de 10% alkohol har cideren en utrolig frugtsødme med noter af blomster, honning og bær. Det skyldes både den tilsatte hyldebærsaft, men også den lille tilsatte mængde koldslyngede honning, som bruges i den afsluttende flaskegæring. En perfekt balance mellem æblernes friskhed samt hyldebærrenes dybde og fylde gør FRIGG* til en skøn oplevelse.

Scroll to Top