Tilbud

Ciderbar to-go – Blandede små cidere (12 stk)

Smagekasse med 12 forskellige rigtige cidere:

 

kr.440.00

Læs mere

Ciderbar to-go  (12 stk.)

Bl.a.

Ferme de L’Yoinniére, Domfront 33cl, 2020, Normandiet/Frankrig, 4,5% vol, 33cl., 2 stk.
Domfront, rammer fuld plade, hvis man er til vildgæret, frugtig og halvtør pærecider. Duften er floral, hyldeblomst, let gæret natur og masser af pære. Smag af fuldmoden pære med noter af pomelo og citrusfrugt, samt en flot balance mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Poireren er halvtør med 4,5% vol, og er selvfølgelig både med naturlige bobler, gær og ingen tilsætningstoffer, sukker eller svovl. 

Kupela, Sidra Brut, Baskerlandet/Spanien, 6%, 33cl.
Sidra Extra er traditionel spansk cider, som man finder i Asturien og Baskerlandet. Det er med lette bobler, en kraftfuld syre/surhed og relativ høj alkoholprocent. Spansk cider er meget syrligt, tørt og næsten surt, og er derfor et lidt særligt bekendskab, hvis man ikke har smagt spansk cider før. Det kan derfor også minde om noget volatilt og syrligt orangevin.

Maeloc, Sidra Dulce, 2022, Galicien, 4,1%, 33 cl.
Frugtig og halvtør cider lavet på udelukkende økologiske galiciske æble. Cideren er frugtig, let syrlig og lemonadeagtig med mild duft af blomster og bagte modne æbler. Sødmefuld og koncentreret smag, hvilket giver cideren en fin fylde. De spanske æbler giver en let sur og funky natursvovlet karakter (reduktiv), som man kender fra funky naturvin.

Pommier Bio, 2021, Bretagne/Frankrig, 4,5% vol, 33cl.
Klassisk, men formidabel halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk med hang til sød, men selvfølgelig rigtig(!) cider.

Pomologik, Hantverkscider Ingrid,  2021, Stockholm, 3,5%, 25 cl 
Frisk og halvtør cider lavet på svenske Ingrid Marieæbler fra og omkring Stockholm. Cideren er mildt, læskende og frisk med duft af hyldeblomster og grønne æbler. Smagen er let syrlig og lemonadeagtig og en let krydret smag af mynte og noter af pære og modne haveæbler, hvilket giver cideren  lækker kraftfuld nordisk æblesmag.

Raw Cider, Cider, 2020, Vestsjælland, 6,5%, 33 cl.
Dansk cider lavet på bl.a. Cox Orange, Spartan og Elstar.  Smagen er en fin blanding friske æbler, appelsin, honning og engelsk vingummi. Cideren er vildgæret og tør og har en let duft af stald og hø. Den fyldige smag af frisk frugt giver sammen med høj syre og kraftige tanniner og meget intenst smagsindtryk, som leder tankerne hen på bagte æbler og kanel.

Ciderbeskrivelser til de resterende cidere kommer senere

Scroll to Top