Ciderbar to-go (12 stk)

Smagekasse med seks forskellige rigtige cidere:

La Revolution du Cidre, 2020, 5% vol, 2 stk.

Severn Perry, 2019, 4,8%, 2 stk.

Pommier demi-sec, 2019, 4,5% vol, 2 stk.

Pommier Brut, 2019, 5,5 % vol, 2 stk.

Kupela Basque Brut / tør, 2019,  6%, 2 stk.

Kupela Basque Demi-sec / halvtør,  2019, 4%, 2 stk.

 

DKK425.00

Læs mere

Ciderbar to-go  (12 stk.)

LÆS MERE

La Revolution du Cidre vaincra, 2020, Bretagne/Frankrig, 5% vol, 33cl., 2 stk.
Fantastisk fyldig og samtidig frisk cider på vildgærede franske spiseæbler. Adskiller sig fra alm. fransk cider, da den er lavet på friske spiseæbler og ikke klassiske cideræbler. Den fyldige karamelliserede smag af fede overmodne æbler afsluttes af et perfekt frisk svirp. Genial cider. Lavet i co-lab med Cidrerie Leguer i Bretagne. Kun 1000 flasker er lavet.

Severn Cider, Medium Sparkling Perry, Gloucestershire/England, 2020, 5,4%, 33cl., 2 stk.
En fremragende traditionel, delikat og sprød engelsk pærecider, som overvejende er lavet af ciderpæresorten; Blakeney Red. Pærecideren, eller Perry’en som det kaldes i England, er halvtør i engelsk forstand og har derfor stadig en del restsødme og derfor frugtig pæresmag. Perry’en har en duft af (over)modne sure pærer, citrusfrugt og en let vinøs gæret friskhed. Severn cider har eksisteret siden 1956 og bruger kun lokalt dyrkede æbler og pærer. Severn laver traditionel engelsk cider på 100% ren æble- eller pæremost. Vildgæret og uden tilsætningsstoffer. Engelsk Perry er ofte tørt med højere syre sammenlignet med fransk Poiré, men denne Perry fra Severn har stadig en utrolig fyldig pæresmag.

Pommier demi-sec, 2019, Bretagne/Frankrig, 4,5% vol, 33cl., 2 stk. 
Klassisk, men formidabel halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk med hang til sød, men selvfølgelig rigtig(!) cider.

Pommier Brut, 2019, Bretagne/Frankrig, 5,5% vol, 33cl., 2 stk. 
Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Masser af gæret æble i duft og smag, hvilket skaber noter af røg og fadlagring. Cideren har haft en lang gæring på 5 måneder og gæret op til 5,5% alkohol, hvilket betyder en kraftig gæret og tør eftersmag. Cideren appellerer, både til folk der sætter pris på den gærede æblesmag og til øl-publikummet. Vi elsker den!

KUPELA BASQUE BRUT/TØR, 2019, Baskerlandet  6%, 33cl., 2 stk. 
Frisk og let vinøs cider fra Baskerlandet. Cideren er en elegant syrlig cider med fine bobler og en flot balance mellem syre, bitterhed og sødme. Høj alkoholprocent, men enorm frugtig fylde, og en struktureret og elegant vinøs tørhed og friskhed. Cideren er vildgæret og naturlig og er Kupelas flagskib på 33cl. Lavet af lokale baskiske cideræbler uden tilsætnings- stoffer eller tilsat svovl.

KUPELA BASQUE DEMI-SEC/HALVTØR,  2019, Baskerlandet, 4%, 33cl., 2 stk.
Kupela demi-sec er den moderne nordspanske cider. Masser er sødme og frugt, hvilket giver cideren en enorm fylde. En balanceret friskhed og halvtør vinøs eftersmag som leder tankerne hen på sød cava. Noter af blomster, honning og citrus. Lavet af lokale baskiske æbler, uden tilsætningstoffer og kun gæret op til 4% for at bevare en masse sødme. En simpel og lækker cider, som med sikkerhed vil blive en publikumsfavorit.

 

Scroll to Top