DKK475.00

Ciderbar to-go – juni 2020
Smagekasse med seks forskellige rigtige cidere:

La Revolution du Cidre Houblon, 2019/20, 5%, økologisk (nyhed), 2 stk.
Læskende, frisk og floral tørhumlet på vildgærede franske spiseæbler (verdensnyhed!). Chinook humlen gir’ en aromatisk duft af blomster og citrus og en frisk let bitter lemonadeagtig smag. Massere af bobler når den hældes op i glasset, så hæld forsigtigt. Lavet i samarbejde med Cidrerie Leguer, Bretagne.

La Revolution du Cidre vaincra, 2019/20, 5%, økologisk (nyhed), 2 stk.
Mere fyldig og sødmefuld end sin forgænger. Adskiller sig fra alm. fransk cider, ved at være lavet på spiseæbler i stedet for cideræbler for at give en mere frisk cider. Cideren er helt frisk, og har derfor ikke mange bobler. Den vil få flere jo længere tid den står. Lavet i samarbejde med Cidrerie Leguer.

Pommier demi-sec, 4,5 %, 2 stk. 
Klassisk halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Smag af sødmefulde, modne æbler med de klassiske franske gær-noter.

Pommier Brut – 5 %, 2 stk. 
Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Smagen er let gæret og frugtig med delikate noter af røg og bitre æbler.

Ciderrevolution “Den med hånden”, 2018/19, 7,5%, 2 stk.
Knastør og dejlig syrlig cider på danske mad- og spiseæbler fra fynske plantager. Cideren er gæret helt ud og har derfor en vinøs tørhed og syre, der leder tankerne hen på tør cremant. Vildgæringen gør cideren (vild) tør og ret funky i næsen🕺.

Ciderrevolution “Den Grønne”, 2019/20, 4,6%, 2 stk.
Frisk og halvtør cider lavet på økologiske spiseæbler fra fynske plantager. Cideren er læskende og frisk med duft af hyldeblomster og grønne æbler. Smagen er let syrlig og lemonadeagtig, hvilket giver cideren friskhed. Æblerne er plukket og mostet i Danmark. Gæret og flasket i Bretagne efter deleøkonomiske principper.

Bemærk at “Ciderguide” ikke er med i kassen, som vist på billedet. “Den Grønne” 2019/20 er afløseren for “Ciderguide” 2018/19.