Ciderbar to-go, stor (24 stk) leveres kun i København.

Smagekasse med seks forskellige rigtige cidere:
Kassen er kun tilgængelig i København, da fragt desværre er for dyrt.
Kassen indeholder:

OBS Vi er udsolgt for La Revolution du Cidre vaincra, 2019, 5% vol, økologisk, OBS Derfor får du:

La Revolution du Cidre houblon (TØRHUMLET), 2019, 5% vol, økologisk, 4 stk.

Poiré, Domfront, 4,5%, 4 stk.

Pommier demi-sec, 2019, 4,5% vol, 4 stk.

Pommier Brut, 2019, 5,5 % vol, 4 stk.

Kupela Basque Brut / tør, 2019,  6%, 4 stk.

Kupela Basque Demi-sec / halvtør,  2019, 4%, 4 stk.

kr.800.00

Læs mere

Ciderbar to-go – august 2021 (24 stk.)

OBS! Kassen er kun tilgængelig med folk med adresse i København og Frederiksberg. Vi er løbet tør for La Revolution du Cidre vaincra, 2019 og Ciderrevolution “Den Grønne”, 2019. Derfor får du i stedet La Revolution du Cidre houblon og Poire Domfront (pærecider):

La Revolution du Cidre houblon, 33cl, 2019, 5% vol, økologisk, 4 stk.
Læskende frisk og floral tørhumlet cider på vildgærede franske spiseæbler. Duft af blomster og citrus og med en frisk, let bitter lemonadeagtig smag. Chinook humlen skaber en enorm frisk og syrlig cider, som leder tankerne hen på en frugtig IPA og let sur øl/Lambic. Kun 3000 flasker er lavet.

Ferme de l’Yonniére, Domfront Poiré, 2019, Normandiet/Frankrig, 4,5%, 4 stk.
Duften er floral, hyldeblomst, let gæret natur og masser af pære. Smag af fuldmoden pære med noter af pomelo og citrusfrugt, samt en flot balance mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Poireren er halvtør med 4,5% vol, og er selvfølgelig både med naturlige bobler, gær og ingen tilsætningstoffer, sukker eller svovl.

Pommier demi-sec, 2019, 4,5% vol, 4 stk. 
Klassisk, men formidabel halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk med hang til sød, men selvfølgelig rigtig(!) cider.

Pommier Brut, 2019, 5,5 % vol, 4 stk. 
Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Masser af gæret æble i duft og smag, hvilket skaber noter af røg og fadlagring. Cideren har haft en lang gæring på 5 måneder og gæret op til 5,5% alkohol, hvilket betyder en kraftig gæret og tør eftersmag. Cideren appellerer, både til folk der sætter pris på den gærede æblesmag og til øl-publikummet. Vi elsker den!

KUPELA BASQUE BRUT/TØR, 2019,  6%, 4 stk. 
Frisk og let vinøs cider fra Baskerlandet. Cideren er en elegant syrlig cider med fine bobler og en flot balance mellem syre, bitterhed og sødme. Høj alkoholprocent, men enorm frugtig fylde, og en struktureret og elegant vinøs tørhed og friskhed. Cideren er vildgæret og naturlig og er Kupelas flagskib på 33cl. Lavet af lokale baskiske cideræbler uden tilsætnings- stoffer eller tilsat svovl.

KUPELA BASQUE DEMI-SEC/HALVTØR,  2019, 4%, 4 stk.
Kupela demi-sec er den moderne nordspanske cider. Masser er sødme og frugt, hvilket giver cideren en enorm fylde. En balanceret friskhed og halvtør vinøs eftersmag som leder tankerne hen på sød cava. Noter af blomster, honning og citrus. Lavet af lokale baskiske æbler, uden tilsætningstoffer og kun gæret op til 4% for at bevare en masse sødme. En simpel og lækker cider, som med sikkerhed vil blive en publikumsfavorit.

 

Scroll to Top