Frugt-petnat ciderkassen – Vilde co-fermenteret naturcidere – Vinter 2023/24

Naturkassen
Smagekasse med seks forskellige vilde og naturlige cidere som har co-fermenteret eller macereret med anden frugt, bl.a. blommer, druer, solbær, kvæde og rabarber.

Læs mere om de enkelte cidere nedenfor.

 

kr.800.00

Læs mere

Ferme de L’Yonniére, Poiray, 2022, Normandiet, 7,5%, 75cl.
Denne Poiré, Poiray, er fra et mikro-batch lavet udelukkende på oldgamle vilde ciderpæresorter fra AOP Domfront-området i Normandiet co-fermenteret med forskellige røde skovbær; hindbær, rips og brombær. Cideren er tør og vinøs, let mousserende, frissante-agtig vinstil med naturlige bobler, altså petnat. Poiréen er ufiltreret og har ligget på på sin egen vildgær i flasken i 5 måneder og alene degorgeret for klaring.

Cidrerie de Léguer, Barbe, Bretagne, 2022, 7,5%, 75cl. 
Friske rabarber co-fermenterer med økologisk cider i forholdet 10/90%. Den totale sensommercider med høj syre og en tydelig rabarber bitterhed.  Cideren er tør, men med en kraftfuld smag, der hænger længe ved i munden pga. fornemmelsen af lette tanniner. Cideren kan varmt anbefales til lyse kød- eller pastaretter. Cédric Le BLOAS, som er manden bag Cidrerie de Léguer. Cideren er tør efter franske standarder og er på hele 7,5%. Hos Cédric høstes alt i hånden, plantagerne vedligeholdes efter total naturlig og bæredygtig metode, der bruges ingen kemikalier hverken i flaskerne eller på markerne.

Mergelsø, Blomme, 2021, Midtjylland, 7,5%, 75 cl.
Lavet på klassiske danske æblesorter og co-fermenteret med lokale blommer.  Mergelsø cider er et ungt cideri, som blev grundlagt i 2016. Cideren produceres i små batches inspireret af traditionel ciderfremstilling i Frankrig og England.

Beskrivelse kommer senere
Scroll to Top