Lemasson smagekassen (6 stk)

Lemasson smagekassen (6 stk) – September 2020
Smagekasse med Cidre Lemassons forskellige cidere.  Kassen indeholder:

Lemasson Brut, ØKO, 5%, 75 cl. 

Funky og vinøs cider, med stor kompleksitet i duft og smag. Cideren er ret tør, frisk, let bitter, men indeholder stadig en kraftig fyldig æblesmag. Cideren er vildgæret og har masser af natur i næsen. Den leder tankerne hen på funky og vild naturvin. Passer perfekt til en solbeskinnet terrasse, hvis man vil overraske selskabet.

Cask Obligatoire, ØKO, 8,5%, 75cl. 

Naturcider fadlagret på calvadosfade. Ciderens smag forstærkes og suppleres af kraftige calvadosnoter fra de gamle calvados-egetræsfade. Alkoholen stiger og er på hele 8,5% ABV. Samtidig er boblerne er milde og skaber en fed og fyldig cider. Ciderens kompleksitet og balance gør, at den er interessant for mange som et alternativ til klassisk dessertvin.

Lemasson Extra Brut, ØKO, 6%, 75 cl.

Vildgæret og extra brut fra det vestligste Normandiet. Hvis du ikke kan få cider, der er tør og funky nok, så har vi fundet cideren til dig. Cideren er ret tør, efter franske standarder, og har en forfriskende  og let bitter og stringent gæret æblesmag. Blå ost og krudt i næsen. Fuuuunky. Måske vores skæveste cider.

Opiédumur 2017, ØKO, 5%, 75cl. (2 stk. af denne)

Opiédumur er Cidre Lemassons premium cuvée, som kun laves i ét begrænset batch af de bedste æbler. Den fyldige og kraftige æblesmag med lette animalske undertoner gør, at cideren henvender sig til naturvinsfolket. Kan drikkes alene og til mad. Måske vores mest kraftfulde cider med masser af natur i både duft og smag. 2017 udgaven er sødmefuld og har masser af fed gæret æblesmag.

Opiédumur 2018, ØKO, 6%, 75cl. 

Opiédumur er Cidre Lemassons premium cuvée, som kun laves i ét begrænset batch af de bedste æbler. Den fyldige og kraftige æblesmag med lette animalske undertoner gør, at cideren henvender sig til naturvinsfolket. Kan drikkes alene og til mad. Måske vores mest kraftfulde cider med masser af natur i både duft og smag. 2018 udgaven er mere vinøs og friskere i smag og duft, samt har en lidt højere alkoholprocent på 6%.

 

kr.650.00

Læs mere

Scroll to Top