Tilbud

Månedens cider: Alkoholfri Cider Smagekasse

Alkoholfri cider 

Område: Normandiet og Bretagne

Vol:  0%

Størrelse: 75 cl

Producenter: Chateau de Lezergué & Cidre Fournier

Smag: Begge æblecidere er frugtige med smag af modne æbler. Cideren på blandingen af æbler og pærer har en dejlig pæresmag og duft af hyldeblomst og blomsterhave.

DKK380.00

Læs mere

Månedens cider: Alkoholfri cider 

I denne måned har vi sammensat en smagekasse af vores alkoholfri cidere.

Kassen består af tre forskellige cidere, og man får altså to af hver.

Alle ciderne er dejligt frugtige og boblende. De er lavet på ren most, og uden tilsætning af noget som helst. Det er altså kun sødmen og syren fra frugten der giver smag. Ciderne har alle 0,0% alkohol. I kassen vil du både finde cider lavet på ren æble og på en blanding mellem æble og pære.

Ciderne er lavet på særlige æble- og pæresorter, som normalt kun bruges til at lave cider på, hvilket giver en større kompleksitet end almindelige most. Ciderne kan bl.a. drikkes til krydret og asiatisk mad samt dessert. Vi drikker den dog typisk for sig selv. F.eks. er det dejligt med et glas, mens man laver mad eller efter maden.

Hvis du synes, at det virker voldsomt med at åbne en 75 cl. flaske, så hver opmærksom på, at du kan købe en prop til 35 kr., der holder på boblerne. På den måde kan flasken holde sig frisk og boblende i flere dage.

Scroll to Top