Pommier, Blandet kasse med Pommier Bio, Brut og Demi-sec (12 stk)

Pommier Demi-Sec

Område: Bretagne, Frankrig

Vol:  4,5 %

Størrelse: 33 cl

Type: Halvtør sødmefuld fransk cider

Smag : Modne og søde franske cideræbler

kr.400.00

Læs mere

Pommier Bio (Økologisk), 2021, 4,5% vol
Klassisk og fyldig halvtør cider på økologiske franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk, der kan li’ masser af frugtig fylde.

Pommier Demi-Sec, 2021, 4,5% vol
Klassisk, men formidabel halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk med hang til sød, men selvfølgelig rigtig(!) cider.

Pommier Brut, 2021, 5,5 % vol
Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Masser af gæret æble i duft og smag, hvilket skaber noter af røg og fadlagring. Cideren har haft en lang gæring på 5 måneder og gæret op til 5,5% alkohol, hvilket betyder en kraftig gæret og tør eftersmag. Cideren appellerer, både til folk der sætter pris på den gærede æblesmag og til øl-publikummet. Vi elsker den!

Kassen indeholder 12 stk.

Scroll to Top