SJAT-SMAGNING - Volume#3 - Torsdag d. 24 februar

Vi har måske nok Danmarks største lager af spændende, fantastiske og underlige cidere. Vi får dem aldrig smagt og drukket. Det er en skam, og derfor vil vi gerne smage dem med jer. Vi afholder  “sjatsmagning” nummer 3 hos os på Ørnevej 60, d.24 januar  kl.17-19

Det vil være er tilbagevendende koncept og der er kun 10 pladser til salg på webshoppen pr. gang. In Ciders Club members er med gratis og skal bare møde op (vi ved, hvem I er). Folk skal fremvise coronapas eller negativ test. 

Det koster 250kr. og andet arrangement er kl. 17-19 torsdag d. 24 februar. Der vil være ca. 10 forskellige sindsyge cidere. Vi kan ikke garantere, at alt er godt, men kun at det er vildt interessant. Det er ikke en klassisk smagning, da det vil være mere uformelt nørderi (man behøver ikke være nørd, man kan sagtens være en interesseret nybegynder).

Man kan kun købe én billet pr. kunde, og ja, det er måske lidt ufleksibelt, men det er den eneste måde, vi kan sikre arrangementet forbliver småt og hyggeligt for alle. Men din ven er også meget velkommen til at købe billet.  Bare rolig, der kommer masser sjat-smagninger i fremtiden!:)

Vil man have en “rigtig” smagning er sjatsmagning ikke et match. MEN så ring eller skriv, så laver vi en rigtig smagning en anden dag for dig og dine venner eller arbejdsplads:)

DKK250.00

6 på lager

Læs mere

Scroll to Top