SJAT-NØRDESMAGNING - Torsdag d. 16 marts 2023 - kl.17:30-19:00

Vi har måske nok Danmarks største lager af spændende, fantastiske og underlige cidere. Vi får dem aldrig smagt og drukket. Det er en skam, og derfor vil vi gerne smage dem med jer. Vi afholder  “sjatsmagning” nummer hos os på Ørnevej 60, torsdag d.16 marts  kl.17:30-19:00.

Det vil være er tilbagevendende koncept og der er kun 10 pladser til salg på webshoppen pr. gang. In Ciders Club members er med gratis og skal bare møde op (vi ved, hvem I er). 

Der vil være ca. 10 forskellige sindsyge cidere. Vi kan ikke garantere, at alt er godt, men kun at det er vildt interessant. Det er ikke en klassisk smagning, da det vil være mere uformelt nørderi (man behøver ikke være nørd, man kan sagtens være en interesseret nybegynder).

Man kan kun købe én billet pr. kunde, og ja, det er måske lidt ufleksibelt, men det er den eneste måde, vi kan sikre arrangementet forbliver småt og hyggeligt for alle. Men din ven er også meget velkommen til at købe billet.  Bare rolig, der kommer masser sjat-smagninger i fremtiden!:)

Vil man have en “rigtig” smagning er sjatsmagning ikke et match. Vi afholder dog også almindelige cidersmagninger.

kr.250.00

6 på lager

Læs mere

Scroll to Top