Smagekasse til Scleroseforeningen

Vi er en lille dansk producent af RIGTIG cider. Vi laver og sælger cider til nogle af de bedste københavnske restauranter, Frederiksminde (Michelin restaurant), samt flere af de mest populære barer i byen. Rigtig cider er 100% ren gæretæble-eller pæremost og svarer til vin i fremstillingsprocessen, og er alt andet end sukkersødt alkoholsaftevand. Det vil vi gerne vise. 

Når du køber en kasse, går 200 kr. ubeskåret til Scleroseforeningen og forskning i Sclerose.  For 550 kr. kommer du rundt i ciderens verden og smager rigtig cider fra Frankrig og Spanien, hvor man har lavet cider i generationer, som man har lavet vin. 

Læs mere om ciderne under billedet.

kr.550.00

Læs mere

Kassen indeholder:
 1. Ciderrevolution X Cidrerie de Leguer, La Revolution du Cidre 2018, Bretagne/Frankrig, brut, 5%, 75 cl.
  Sammen med Cidrerie Léguer har vi lavet en “dansk” cider på franske spiseæbler. Fantastisk fyldig og samtidig frisk cider på vildgærede æbler og adskiller sig fra alm. fransk cider, da den er lavet på friske spiseæbler og ikke klassiske cideræbler. Den fyldige karamelliserede smag af fede overmodne æbler afsluttes af et perfekt frisk svirp.  God til mad, særligt lette retter f.eks. med fisk, lyst kød, ost, fløde og salater.
 2. Kupela, Bizia, Baskerlandet/Spanien, demi-sec 2019, 4%, 75 cl.
  Kupela Bizia fra Baskerlandet er den moderne nordspanske cider. Masser er sødme og frugt, hvilket giver cideren en enorm fylde. En balanceret friskhed og halvtør vinøs eftersmag som leder tankerne hen på sød cava. Noter af blomster, honning og citrus. Lavet af lokale baskiske æbler, uden tilsætningstoffer og kun gæret op til 4% for at bevare en masse sødme. En simpel og lækker cider.
 3. Chateau de Canon, Normandiet/Frankrig, demi-sec 2020, 5,5%, 75 cl.
  Vildgæret klassisk fransk cider på særlige cideræbler. Er man til en økologisk og naturlig cider, er Chateau de Canon sagen. En markant smag er gærede æbler, naturgæring og røg træder frem, og efterfølges af en kraftig, fyldig og sødlig æblesmag. Duften er let animalsk, halm og floral. Ciderens svar på Bonderøven. Sød og naturlig. Fungerer godt til mad med kraft. Eksempelvis ost, fed skinke, og pølse.
 4. Ferme de l’Yonniére, Domfront Poiré, Normandiet/Frankrig, demi-sec 2019, 4,5%, 75 cl.
  Denne Poiré, Domfront, rammer fuld plade, hvis man er til vildgæret, frugtig og halvtør pærecider. Duften er floral, hyldeblomst, let gæret natur og masser af pære. Smag af fuldmoden pære med noter af honningmelon, samt en flot balance mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Fantastisk aperitif! Skal den drikkes til mad, anbefaler Jerome den drikkes til fisk, skaldyr, ost, især blå- eller gedeost.
 5. Pommier demi-sec/halvtør 2019, Bretagne/Frankrig, 4,5%, 33 cl.
  Klassisk, men formidabel halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk med hang til sød, men selvfølgelig rigtig(!) cider.
 6. Pommier brut/tør 2019, Bretagne/Frankrig, 5,5%, 33 cl.
  Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Masser af gæret æble i duft og smag, hvilket skaber noter af røg og fadlagring. Cideren har haft en lang gæring på 5 måneder og gæret op til 5,5% alkohol, hvilket betyder en kraftig gæret og tør eftersmag. Cideren appellerer, både til folk der sætter pris på den gærede æblesmag og til øl-publikummet. Vi elsker den!
 7. Kupela Basque, brut/tør 2019, Baskerlandet/Spanien, 6% , 33 cl.
  Frisk og let vinøs cider fra Baskerlandet. Cideren er en elegant syrlig cider med fine bobler og en flot balance mellem syre, bitterhed og sødme. Høj alkoholprocent, men enorm frugtig fylde, og en struktureret og elegant vinøs tørhed og friskhed. Cideren er vildgæret og naturlig og er Kupela’s flagskib på 33cl. Lavet af lokale baskiske cideræbler uden tilsætnings- stoffer eller tilsat svovl.
 8. Kupela Basque, demi-sec/halvtør 2019, Baskerlandet/Spanien, 4%, 33 cl.
  Kupela demi-sec er den moderne nordspanske cider. Masser er sødme og frugt, hvilket giver cideren en enorm fylde. En balanceret friskhed og halvtør vinøs eftersmag som leder tankerne hen på sød cava. Noter af blomster, honning og citrus. Lavet af lokale baskiske æbler, uden tilsætningstoffer og kun gæret op til 4% for at bevare en masse sødme. En simpel og lækker cider, som med sikkerhed vil blive en publikumsfavorit.
Scroll to Top