DKK550.00

Revolutionskassen – Juni 2020
Smagekasse med syv forskellige rigtige cidere. Kassen indeholder:

Manoir d’Apreval Poiré, 2019, 4%, økologisk, 75 cl. 

Fantastisk økologisk pærecider. Vi har smagt os gennem Normandiet og Bretagnes pærecidere og det her er en af de bedste. Utrolig smagfuld og ærlig pærecider med masser af aroma og friskhed fra pærene. Pærecider er faktisk et niché-produkt, da den fine pæresmag er svær at bevare efter gæringen. Formidabel som aperitif eller til en syrlig og frisk dessert.

La Revolution du Cidre vaincra, 2018/19, 5%, økologisk, 75 cl. 
Fransk ciderrevolution fra Bretagne. Fantastisk fyldig og frisk cider på vildgærede franske spiseæbler, der har undergået laaang maceration, som giver ekstra dybde i smagen. Fransk cider laves altid på cideræbler, men vi har valgt at lave den på spiseæbler for at få en mere frisk cider.

Manoir d’Apreval Brut, 2018, 5%, øko, 75 cl
Klassisk fransk cider på 5% vol. Balanceret, vildgæret og økologisk cider. Masser af natur i duft og smag, som det bør være i de bedste naturlige cidere fra Frankrig. Ciderens smag er elegant lanceret mellem den frugtige og fede sødme fra de franske cideræbler og den vinøse gærede friskhed. Duften er vild og naturlig med noter af hø og røg.

Ciderrevolution “Den med hånden”, 2019/20, 5,9%, 75 cl.
Dejlig syrlig og frisk cider på danske mad- og spiseæbler fra fynske plantager med masser af fed duft af friske grønne æbler og citrus. Vildgæret og lavet på de sorter, du har i haven; Holsteiner Cox. Ingrid Marie, Belle de Boskoop og Elstar

Lemasson Doux, 3,5%, øko, 75 cl.
Halvsød fransk vildgæret cider fra Normandiet. Masser af fed æblesmag med en let gæret smag. Cideren er kun gæret op til 3,5% vol, hvorfor der er bebeholdt en masse sødme i cideren. God som aperitif eller som et sjovt alternativ til en dessert.

Pommier demi-sec – 4,5 %, 33 cl.
Klassisk halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Smagen af klassisk fransk cider: sødmefuld, modne æbler og enkelte gærnoter. Lavet i samarbejde med Chateau de Lezergué.

Pommier Brut – 5 %
Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Smagen er let gæret og frugtig med delikate noter af røg og bitre æbler. Lavet i samarbejde med Chateau de Lezergué.

Bemærk det ikke er alle ciderne på billedet, der er i kassen. Vi har skiftet lidt ud ift. da billedet blev taget.