Sødmekassen! (6 stk)

Sødmekassen (6 stk) – April 2021
Smagekasse med seks forskellige søde/halvtørre cidere. OBS OBS OBS!!! Vi er udsolgt af vores egen økologiske cider “Den Grønne”, derfor udskiftes den med Fejø Ciders økologiske “Tender Brut”. Kassen indeholder:

DKK550.00

Læs mere

La Revolution du Cidre, 2019, 5%, 75 cl.
Fantastisk fyldig og samtidig frisk cider på vildgærede franske spiseæbler. Denne cuvée er fra 2019 og er noget sødere end sin forgænger fra 2018, som var mere frisk og vinøs.  Adskiller sig fra alm. fransk cider, da den er lavet på friske spiseæbler og ikke klassiske cideræbler. Den fyldige karamelliserede smag af fede overmodne æbler afsluttes af et perfekt frisk svirp. Genial cider. Lavet i co-lab med Cidrerie Leguer i Bretagne.

Fejø Cider, Tender Brut ’20, Fejø, 5,0%, 75cl.
Dansk cider lavet på franske cideræblersorter på Fejø. Jeppe Gents er manden bag Fejø cider og er en rigtig dansk cider pioner. Fejø cider er inspireret af den sødmefulde kraftfulde franske ciderstil. Derfor får du en utrolig fyldig æblecider med masser af frugtsødme og en ærlig gæret æblesmag, som du kender fra de klassiske franske cidere. Forskellen er bare, at det her er dansk, men stadig 100% rent og naturligt produkt. “Tender Brut” er i fransk forstand en tør cider, men for os en halvtør og sødmefuld cider. Dog er der en fantastisk god balanceret bitterhed og friskhed, som giver cideren en kraftfuld og rund smag.

Manoir d’Apreval, 2019, Poiré (pærecider), 4%, 75 cl.
Den bedste pærecider, vi nogensinde har smagt. Utrolig smagfuld og skøn vildgæret pærecider fra Normandiet. Meget delikat og elegant smag og duft af pære, og med en flot syre/sødme balance. Pærecider er faktisk niche inden for ciderfremstilling og det fåes ikke bedre end denne.

Chateau du Lezergue, Bretagne, Demi sec, 4,0%, 75cl. 
Klassisk, men formidabel halvtør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Duft af frugtige modne æbler og karamel. Masser af fylde, sødme og kun let gærede noter i smagen. Cideren formår at balancere end frugtig sødme med en fin frisk og halvtør eftersmag, hvilket især vil være interessant for folk med hang til sød, men selvfølgelig rigtig(!) cider.

Ferme de l’Yonniére, 2019, Fossey Poiré (pærecider), 3,5%, 75 cl.
Smag af fuldmoden sød pære og en flot balance mellem en forfriskende syre og en god afsluttende bitterhed. Poireren er sød med 3,5% vol, og er selvfølgelig både med naturlige bobler, gær og ingen tilsætningsstoffer, sukker eller svovl. Lavet kun på en enkel pæresort, Fossey, som giver en aromatisk og fyldig smag med høj sødme, som gør den ideel til desserter eller ost.

Kupela, Bizia, 4%, 75 cl.
Kupela Bizia fra Baskerlandet er den moderne nordspanske cider. Masser er sødme og frugt, hvilket giver cideren en enorm fylde. En balanceret friskhed og halvtør vinøs eftersmag som leder tankerne hen på sød cava. Noter af blomster, honning og citrus. Lavet af lokale baskiske æbler, uden tilsætningstoffer og kun gæret op til 4% for at bevare en masse sødme. En simpel og lækker cider.

Scroll to Top