DKK550.00

Sødmekassen (6 stk) – September 2020
Smagekasse med seks forskellige søde/halvtørre cidere. Kassen indeholder:

Kupela Bizia 2019, 4%, 75 cl. 

Bizia er den moderne og franskinspireret nordspanske cider. Masser er sødme og frugt og en fin balanceret friskhed. Er du glad for klassisk halvtør fransk cider fra Normandiet eller Bretagne (eksempelvis vores Cidre Fermier fra Chateau de Lezergue) vil du også elske denne. Cideren er halvtør og lavet af lokale baskiske æbler og kun gæret op til 4% for at bevare en masse restsødme.

MANOIR D’APREVAL, CUVÉE SAINT GEORGES, ØKO, 4%, 75cl. 

Særlig cuvée AOP fra Pays d’Auge. Klassisk halvtør fransk gårdcider fra Normandiet, når det er bedst. Kraftfuld karamelliseret æble efterfulgt af en flot balanceret sødme, syre og bitterhed fra de franske cideræbler. Ciderens 4% ABV betyder, at cideren stadig har en masse restsukker og derfor en fed frugtig fylde. Perfekt, hvis du vil prøve en halvtør og vildgæret cider, men ikke vil gå på kompromis med den ærlige og rene æblesmag.

Ciderrevolution “Den Grønne” 2019, 4,6%, 75 cl.

Frisk og halvtør cider lavet på økologiske spiseæbler fra fynske plantager. Cideren er læskende og frisk med duft af hyldeblomster og grønne æbler. Smagen er let syrlig og lemonadeagtig, hvilket giver cideren friskhed. Æblerne er plukket og mostet i Danmark. Gæret og flasket i Bretagne efter deleøkonomiske principper.

Manoir d’Apreval, Poiré (pærecider), 4%

Den bedste pærecider, vi nogensinde har smagt. Utrolig smagfuld og skøn vildgæret pærecider fra Normandiet. Meget delikat og elegant smag og duft af pære, og med en flot syre/sødme balance. Pærecider er faktisk niche inden for ciderfremstilling og det fåes ikke bedre end denne.

Chateau du Lezergue, Demi Sec, 4,5%, 75cl. 

Klassisk halvtør fransk cider fra Bretagne. En fuldstændig snorlige fed gæret æblesmag med noter af karamel og sød frugt.  Cideren er lavet på cidergær og har derfor ikke en kraftig eller skæv gærsmag, som man kender fra de vildgærede slags. En af vores bedste cidere, hvis man er til masser af æblesødme og ikke er vild med tørhed eller gærsmag.

Chateau du Lezergue, Doux, 2%, 75cl. 

Sød fransk cider fra Bretagne. Cideren er kun gæret let op, så alkoholprocenten kun rammer 2%. Det betyder en cider med masser af frugt og sødme i både duft og smag. Cideræblerne giver cideren karakter og noter af fuldmodne æbler, samt en  balanceret karamelliseret sødme og friskhed. Masser af bobler!