Blog

Ciderrevolutions blog om alt inden for cider.  Klik dig omkring.

 

Coverbillede

Poiré, Perry og Pærecider

Poiré (pærecider)  er en endnu bedre bevaret hemmelighed end cider. Det er elegant, frugtigt og dejligt mousserende, men få kender til det. Det er sådan set en god ting, for…
Dansk cider

Dansk cider

Dansk cider er i rivende udvikling.  Der er kommet mange nye producenter i de seneste år, og rigtig mange er også begyndt at eksperimenterer med cider derhjemme.  Som en hyldest til dansk…
Introduktion til rigtig cider: smag

Introduktion til rigtig cider: Smag

Vi får en del spørgsmål omkring, hvordan cider skal drikkes. Særligt i forbindelse med vores populære cider smagskasse. Vi har derfor har vi lavet en kort introduktion til cider i…
Ciderlitteratur

Ciderbøger

Hej Cidervenner! Der kommer flere og flere ciderbøger på markedet. Som en rigtig ciderfan skal du selvfølgelig læse alle bøger, men hvilken skal du starte med? Det vil vi prøve…
Europæiske ciderruter1

Europæiske ciderruter

Det gode vejr nærmer sig, og det er snart tid til at nyde sol, sommer og skønne cidere. Brug de varme sommermåneder på at udforske Europas ciderruter og få autentiske…
Europæiske ciderfestivaler

Europæiske ciderfestivaler

Cider, sidra, cidre, apfelwein – kært barn mange navne og mange smage. Vi har samlet en liste over nogle af de største ciderfestivaler i Europa, så du kan tage på…
Mergelsø Interview

Interview med dansk ciderproducent: Mergelsø

Lone og Jørgen Kelkjær står bag Mergelsø, der har fremstillet økologisk cider siden 2016. Produktion foregår på den midtjyske hede, hvor parret bor og arbejder på en naturejendom med tilhørende…
Horn Cider

Interview med dansk ciderproducent: HORN CIDER

HORN CIDER har sine rødder på gården Kristinesminde ved Låsby i Østjylland. Her begyndte Kristoffer Vangsø i 2007 at lave æblemost af de mange æbler på gården. Sidenhen er mosten…
Sur Cider

Interview med dansk ciderproducent: SUR CIDER

SUR CIDER består af tre unge iværksættere, Simon, Max og Aske, som alle har rødder i restaurantbranchen i Aarhus. De har fremstillet økologisk naturgæret cider af 100% danske æbler siden…
Smag_Hvordan sanserrne påvirker smag

Smag – Hvordan sanserne påvirker smag

Vidste du, at lyd påvirker din smag? Fx kan høje toner fra en violin gøre din chokolade mere sød, mens dybe toner fra en bas kan gøre selvsamme chokolade mere…
Smagning_Bliv_bedre til at smage

Smagning – Bliv bedre til at smage

Er du interesseret i at lære mere om at smage, og hvordan man bliver bedre til det? Så har vi skrevet et lille blogindlæg om det. Vi tager udgangspunkt i…
Scroll to Top